Hocam apex 3 e baya fark atarlar diye düşünüyorum doğrumudur ? Biraz aradaki farkları açıklayabilirmisiniz ikna edelim arkadaşı.iyzico ile 1600e geliyor![]()
MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6)
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
iyzico ile 2600![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
hotswap var kablosuz özelliği var hemde garantisi var sıkıntı yaşamazHocam apex 3 e baya fark atarlar diye düşünüyorum doğrumudur ? Biraz aradaki farkları açıklayabilirmisiniz ikna edelim arkadaşı.
hocam gaming gende akko 5075b plus modelleri var bunlar arasındaki fark nasıl ?hotswap var kablosuz özelliği var hemde garantisi var sıkıntı yaşamaz
beyaz renk dışı seçenek olmadığından atmadım beyaz isterse onlarda bir seçenek piano pro switchleri var gayet iyidirhocam gaming gende akko 5075b plus modelleri var bunlar arasındaki fark nasıl ?
tamamdır hocam teşekkür ettimbeyaz renk dışı seçenek olmadığından atmadım beyaz isterse onlarda bir seçenek piano pro switchleri var gayet iyidir