iPhone 8 kamerasının da pek elle tutulur yanı kalmadı, güncelleme desteği bitti, yakında uygulama açamaz hale gelecektir. Ölü yatırım olur.Android tarafında m14 var fakat samsung almak istemiyorum s23 altının kamerası kötü .
12 taksitli düşünürsen üstüne 12 ay garantili aylık 950tl androide bulaşana kadar bu da mantıklıSelamlar , anneme telefon almak istiyorum şuan redmi kullanıyor ve memnun değil , 8k bütçede alınabilecek en iyi 2. el iPhone hangisi sizce?
Site güvenilir mi hocam? Eğer güvenilirse peşin olarak alabilirim buradan12 taksitli düşünürsen üstüne 12 ay garantili aylık 950tl androide bulaşana kadar bu da mantıklı
![]()
Yenilenmiş Apple iPhone X - 64 GB - Gümüş - Getmobil
Yenilenmiş Apple iPhone X - 64 GB - Gümüş 12 taksit imkanıyla satın al. Getmobil güvencesiyle yenilenmiş Apple iPhone X - 64 GB - Gümüş hemen al.getmobil.com
Hocam 7 plus bile halen kasmıyor , arkadaşımda var akıyor kaç yıllık telefon olmasına rağmen , zaten yatırım amaçlı almıyorum kullanması için alacağım, ayrıca kameralarıda halen çoğu androidden daha iyiiPhone 8 kamerasının da pek elle tutulur yanı kalmadı, güncelleme desteği bitti, yakında uygulama açamaz hale gelecektir. Ölü yatırım olur.
Getmobil Güvenilir Diye Biliyorum .Site güvenilir mi hocam? Eğer güvenilirse peşin olarak alabilirim buradan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 7 plus bile halen kasmıyor , arkadaşımda var akıyor kaç yıllık telefon olmasına rağmen , zaten yatırım amaçlı almıyorum kullanması için alacağım, ayrıca kameralarıda halen çoğu androidden daha iyi
Nasıl kasmıyor, bendeki 12 neden cayır cayır kasıyordu o zaman?Site güvenilir mi hocam? Eğer güvenilirse peşin olarak alabilirim buradan
Hocam 7 plus bile halen kasmıyor , arkadaşımda var akıyor kaç yıllık telefon olmasına rağmen , zaten yatırım amaçlı almıyorum kullanması için alacağım, ayrıca kameralarıda halen çoğu androidden daha iyi
güvenilir peşin alma asıl olayı 12 taksit peşin fiyatına bu günün 100tl si o zamanın 40/50 tl si olurSite güvenilir mi hocam? Eğer güvenilirse peşin olarak alabilirim buradan
hocam belirtim yine de bu androidlerde ki geniş açı olayı ( 0.5x/0,6x) ip 11 le beraber geldi x lerde yok ama normal kullanıcı için pek bir şey fark etmezSite güvenilir mi hocam? Eğer güvenilirse peşin olarak alabilirim buradan