2 LAPTOPTAN HANGISI?

tabii ki de lenovo dell mi kaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam geçen gün de siz bana cevap vermiştiniz de gigabyte'ın laptopuna dair çok detaylı bilgi edinmedim alanı mı yok yoksa iyi mi değil çözemedim :)

Attığın kasa celvo kasa asla alınmaz

hocam geçen gün de siz bana cevap vermiştiniz de gigabyte'ın laptopuna dair çok detaylı bilgi edinmedim alanı mı yok yoksa iyi mi değil çözemedim :)
bence gigabyte ın ekran kartları haric her şeyi alınır

Attığın kasa celvo kasa asla alınmaz
neden ustam söylersen sevinirim

Burada önerilenlerin hiçbiri alınmaz..

ben de 2 gündür araştırıyorum hocam lenovo tercih ettim fakat 6600h modelini ve 16 inç ekranlı olanı 19 a aldım daha gelmedi gerçi de.Dell önerilmiyordu hiç hocam 15-20 bin aralığında çoğunlukla en performanslı lenovo gözüküyor.
Link var mi aldigin cihazin?

Gigabyte almayın monster türevi o leptop lenovo güzeldir ama ideapath i tam bilmiyorum benim kullandığım legionun kasasıyal nerdeyse aynı (dış) ama içi farklı (soğutma)ben legiondan memnunum tek sıkıntısı r5 5600h ın bazı oyunlarda 3060 ı %80 lerde bırakması ki o nda bile 140 fps civarı alıyor ama olsun ama 3050 yi tam besler tek sıkıntı 3050 4gb sorun yapar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,752
Üyeler
197,545
Son üye
FollowTurk
Geri