Ben bug yaptım. Sabah işe yaramdı şimdi baktım oldu.sen nasıl yaptın? ben bir şey yapmadım sadece önüme düştü
Ben bug yaptım. Sabah işe yaramdı şimdi baktım oldu.sen nasıl yaptın? ben bir şey yapmadım sadece önüme düştü
Evet oluyor ileri alınca :d.beyler herif kahin mahin değil aklı sıra sizi yiyor saati ileri alırsanız görürsünüz
Alıntıyı görüntüle
katılıyorum milleti üstüne çekip böğle oyunlar vereceğine ac origins witcher 3 verse daha iyi15 gün 15 saçma oyun vereceğine 1 gün Cyberpunk 2077 verse daha iyi.
öyle olursa oyunu alanların %70 -%80 ni oynayamaz15 gün 15 saçma oyun vereceğine 1 gün Cyberpunk 2077 verse daha iyi.
kanka zaten olayları yanlış anlamışsınbeyler herif kahin mahin değil aklı sıra sizi yiyor saati ileri alırsanız görürsünüz
Alıntıyı görüntüle
HaklısınHayatımda şu ana kadar yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı, teşekkürler Epic Games
neyi araştırayım peki boydan atarmusun ssi sadece epic games yerini alma çünkü inanmıyorumkanka zaten olayları yanlış anlamışsın
1)Ben saati ileri sarmadım direk önüme düştü
2)zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruz araştır da gel
kanka epic hep satmadığı ve satacağı oyunu veriyo beleşe fark ettiysen,z çoğu oyun beleşten sonra satılmaya başlanan oyunlarmerhabalar, dün bildiğiniz üzere kahinlik yapıp (daha doğrusu bugdan dolayı) Epic Games'in vereceği ücretsiz oyunu 1 saat önceden tahmin etmiştim.
Bugünkü tahminim: Oddworld New n Tasty
eğer dediğim gibi çıkarsa artık bir dahaki oyunlarda kahinlik yapmayacağım
Saati ile alınca gözüküyor .dmerhabalar, dün bildiğiniz üzere kahinlik yapıp (daha doğrusu bugdan dolayı) Epic Games'in vereceği ücretsiz oyunu 1 saat önceden tahmin etmiştim.
Bugünkü tahminim: Oddworld New n Tasty
eğer dediğim gibi çıkarsa artık bir dahaki oyunlarda kahinlik yapmayacağım