2. Ücretsiz Oyun Epic Games

beyler herif kahin mahin değil aklı sıra sizi yiyor saati ileri alırsanız görürsünüz
resim_2020-12-18_192003.png

15 gün 15 saçma oyun vereceğine 1 gün Cyberpunk 2077 verse daha iyi.

15 gün 15 saçma oyun vereceğine 1 gün Cyberpunk 2077 verse daha iyi.
katılıyorum milleti üstüne çekip böğle oyunlar vereceğine ac origins witcher 3 verse daha iyi

beyler herif kahin mahin değil aklı sıra sizi yiyor saati ileri alırsanız görürsünüz
Alıntıyı görüntüle
kanka zaten olayları yanlış anlamışsın

1)Ben saati ileri sarmadım direk önüme düştü
2)zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruz araştır da gel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatımda şu ana kadar yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı, teşekkürler Epic Games
Haklısın

kanka zaten olayları yanlış anlamışsın

1)Ben saati ileri sarmadım direk önüme düştü
2)zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruz araştır da gel
neyi araştırayım peki boydan atarmusun ssi sadece epic games yerini alma çünkü inanmıyorum

merhabalar, dün bildiğiniz üzere kahinlik yapıp (daha doğrusu bugdan dolayı) Epic Games'in vereceği ücretsiz oyunu 1 saat önceden tahmin etmiştim.

Bugünkü tahminim: Oddworld New n Tasty

eğer dediğim gibi çıkarsa artık bir dahaki oyunlarda kahinlik yapmayacağım
kanka epic hep satmadığı ve satacağı oyunu veriyo beleşe fark ettiysen,z çoğu oyun beleşten sonra satılmaya başlanan oyunlar

merhabalar, dün bildiğiniz üzere kahinlik yapıp (daha doğrusu bugdan dolayı) Epic Games'in vereceği ücretsiz oyunu 1 saat önceden tahmin etmiştim.

Bugünkü tahminim: Oddworld New n Tasty

eğer dediğim gibi çıkarsa artık bir dahaki oyunlarda kahinlik yapmayacağım
Saati ile alınca gözüküyor .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,870
Üyeler
189,339
Son üye
xcloser