Neler Yeni

2. Yaptığım Editim nasıl olmuş?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Dün ilk edit videomu attım ve önerilerinizi almıştım. Önerileri dikkate alarak yeni bir Edit yaptım. Sizce 2. Deneyisime göre nasıl olmuş? Geliştirmem gereken yerleri söylerseniz sevimnirim. Gelişme aşamasındayım. Programım Movie maker 2020

Maeve Wiley

80+ Bronze
Öncelikle tekrardan eline sağlık :D
Diğerine göre gelişmeler var ama tabii hala eksiklerinde var. Önerilerim şu şekilde;
Her vuruşun sonunda farklı bir açıyla tekrardan göstermeye gerek yok bence 1 kere yapsan yeterli. (adını bilmiyorum yaptığın şeyin)
Şarkı oran-orantı daha güzel tutturulabilir.
Editlerini after effect üzerinden yapman daha iyi olur.
Yabancı şarkılar kullanarak daha büyük bir kitleye daha hızlı bir şekilde hitap edebilirsin. (Örn. şarkılar: Josh A-Pain, RØNIN-All girls are the same, Paranoia)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle tekrardan eline sağlık :D
Diğerine göre gelişmeler var ama tabii hala eksiklerinde var. Önerilerim şu şekilde;
Her vuruşun sonunda farklı bir açıyla tekrardan göstermeye gerek yok bence 1 kere yapsan yeterli. (adını bilmiyorum yaptığın şeyin)
Şarkı oran-orantı daha güzel tutturulabilir.
Editlerini after effect üzerinden yapman daha iyi olur.
Yabancı şarkılar kullanarak daha büyük bir kitleye daha hızlı bir şekilde hitap edebilirsin. (Örn. şarkılar: Josh A-Pain, RØNIN-All girls are the same, Paranoia)
bunu öyle yapasım geldi ya :D ama aynen 1 açı yeterli olur. Bir peek attığım birde vurduğum yeri katıyım dedim. Üstüne koya koya ilerleyecem. :D Teşekkür ederim. After Effect Zor mu?

Maeve Wiley

80+ Bronze
bunu öyle yapasım geldi ya :D ama aynen 1 açı yeterli olur. Bir peek attığım birde vurduğum yeri katıyım dedim. Üstüne koya koya ilerleyecem. :D Teşekkür ederim. After Effect Zor mu?
İlk bakışta zor gelebilir ama 1 2 güne temellerini çözersin. 1 hafta sonra elin iyice alışır, plugin falan yükleyip mükemmel denebilecek bir edit yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. editini yaptığında istersen beni etiketle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk bakışta zor gelebilir ama 1 2 güne temellerini çözersin. 1 hafta sonra elin iyice alışır, plugin falan yükleyip mükemmel denebilecek bir edit yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. editini yaptığında istersen beni etiketle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Şimdilik elimde vuruş kalmadı 2-3 gün oynayim yeni vurulardan yaparım. Hepte aynı vuruslardan yapmak istemiyom :D

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Dün ilk edit videomu attım ve önerilerinizi almıştım. Önerileri dikkate alarak yeni bir Edit yaptım. Sizce 2. Deneyisime göre nasıl olmuş? Geliştirmem gereken yerleri söylerseniz sevimnirim. Gelişme aşamasındayım. Programım Movie maker 2020
2000 tane açı koymasan başımız dönmeyebilir şarkı saçma geldi klasik müzik tarzı hafif müzikleri ben daha çok seviyorum editlerde ama bu benim görüşüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom