20-25 Bin tl Telefon Önerisi

telefon 35 bin tl dostum nasıl alacağım 10 bin lira fazla bütcemden
kamera önemli değilse üst düzey oyun oynamıyorsan s23 fe yada s24 fe ye bak s24 fe de 3 4 sene asla kasmayacak bir işlemci ve 5 6 yıl büyük güncelleme alıcağından tercihin s serilerinden olsun pil ömürleri ortanın üstü depolama bu senelerde oyun oynamazsan bile 100 gb gidici en az 256 alman ileriye dönük olucaktır

Dostlar 14 t yada 14 t pro iyi hos ama telefon 35 bin bandında bana yd diyorsunuz yani kaçak almanın güzellenmis hali ben boyle bi riske girmek istemiyorum herhangi bir arızada muhattabın yok size 20 25 bandında tavsiye istedim bana 10 bin fazla bütçede telefon diyorsunuz yurt dısından al diyosunuz o zaman zambiyadan s25 ultra alıyım 5 bin tl ye bunun sonu yokki

Dostlar 14 t yada 14 t pro iyi hos ama telefon 35 bin bandında bana yd diyorsunuz yani kaçak almanın güzellenmis hali ben boyle bi riske girmek istemiyorum herhangi bir arızada muhattabın yok size 20 25 bandında tavsiye istedim bana 10 bin fazla bütçede telefon diyorsunuz yurt dısından al diyosunuz o zaman zambiyadan s25 ultra alıyım 5 bin tl ye bunun sonu yokki
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-40-pro-5g-12gb.html benim bildiğim 20-25k ta güzel telefon bu daha iyisi gelebilir o yüzden bekleyin.

DGKFNJMGHFPONLGF komik misin sen YD hali 20-25k arası zaten kendini avutma.

DGKFNJMGHFPONLGF komik misin sen YD hali 20-25k arası zaten kendini avutma.
Okumayı bilmiyorsun üstte yazdıgımda sana yurtdışı versiyonunun her hangi bir sorun halinde muhattabının olmadıgını ve benim boyle bi risk almak istemediğimi belirtmisim gelip burda xiaomi fanboyluğu yapmaya devam et gereksiz insan

Samsung Galaxy S24 FE alabilirsin. 6 yıllık güncellemesi var daha. 6 yıl sonra bile hala güncel bir telefon kullanacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri