Kardeşim 200ü katla su ile beraber yut daha çok keyif alırsın. Bedava peynir fare kapanında olur. İnstada eğitim satanlar ve amazon dropshipping verenler aynı kafa.
Kardeşim 200ü katla su ile beraber yut daha çok keyif alırsın. Bedava peynir fare kapanında olur. İnstada eğitim satanlar ve amazon dropshipping verenler aynı kafa.
dropshipping eğitimi almaktan daha manatıklı geldi şuan dediğiniz neyse zaten bugün alcaksan 150 diyince falan bi kendime geldim diyebiliriz çokta ucuza kazıklanmak olmaz
Gençler şimdi ben biriyle konuşuyorum bi kaç gündür bu panel işleriyle uğraşan birisi kendisi neyse sordum hani internetten para kazanmayla ilgili bir bilgin var mı diye falan o da bana dedi ki 200 e bitcoin hesabı satıyorum içinde 20000 var diye evet evet biliyorum 20000 lik hesabı 200 e vericeğine kendi yatırsın bana versinde olabilir ama ne bileyim onlada konuşalı oldu biraz trust wallet tan hesabını veriyim ordan çekersin falan dedide ne bileyim umut fakirin ekmeğidir derler ya o hesap
kanka ya direkt dolandırır ya da yasa dışı yaptığı olayı yasal paraya çevirmek için yapıyordur bunu. güvenme bence 2 ihtimal var ya dolandırılırsın, ya da parayı cidden verir ama o para helal vara değildir. bence 2 çıkış da mantıklı değil.
Umut fakirin ekmeğiymiş.. Seninki keşke fakirlik olsa. Yazardım da uyarı almaya gerek yok. Kullanın şu kafanızı. Ya da boşver gönder 200 lira nasıl kullanacağını öğreteyim.
kanka ya direkt dolandırır ya da yasa dışı yaptığı olayı yasal paraya çevirmek için yapıyordur bunu. güvenme bence 2 ihtimal var ya dolandırılırsın, ya da parayı cidden verir ama o para helal vara değildir. bence 2 çıkış da mantıklı değil.
Yok valla en son 50 ye kadar indirdim pazarlıkla diyo ki iyi madem 50 yi şimdi at 100 ü parayı çekince atarsın dolandırıcıyım diye söyletmek için baya uğraştımda nafile
Umut fakirin ekmeğiymiş.. Seninki keşke fakirlik olsa. Yazardım da uyarı almaya gerek yok. Kullanın şu kafanızı. Ya da boşver gönder 200 lira nasıl kullanacağını öğreteyim.
Puhahahahaha hocam sen hayırdır bu agresiflik falan tanımadığın etmediğin insanlara saygıyla yaklaşmayı ben mi öğretcem şimdi uyarı alırmışmışta para harcamasınıda bi siz biliyonuz zaten
Puhahahahahahahahaha ne toxic bi insansın sen Allah çevrendekilere sabır versin anlama kapasitenin olmayışı zaten konu başlığını anlayamamandan kaynaklı millet dalgaya alsın zaten gül geç kasma dalgaya alanlada eğlendik zaten toxic kişiliğini başka yerde göster.