2000 TL - İşlemci önerisi

Muhtemelen arkadaş hayatında ilk kez forum kullanıyor. Neyse yazacaktır illa ki bildirim panelini de görür yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bir de yeni arkadaşım bu tarz başlıklar forumda yasak daha açıklayıcı başlık yazman gerek. Düzeltirsen çok seviniriz teşekkürler.

Muhtemelen arkadaş hayatında ilk kez forum kullanıyor. Neyse yazacaktır illa ki bildirim panelini de görür yani.

Ha bir de yeni arkadaşım bu tarz başlıklar forumda yasak daha açıklayıcı başlık yazman gerek. Düzeltirsen çok seviniriz teşekkürler.
Gitti

Müneccim olup geliyorum

Aşırı katılıyorum hatta aşağı inmeden kapanmasa. Okudum onaylıyorum işareti olsa herkes mecburen okur.
@Mehmet Yılmaz @White Ravens
Ama muhtemelen kimse okumadan onaylayacak. Hangimiz program kurarken sözleşmeleri okuyoruz ki ? Onaylıyorum butonunu bayağı aşağı yapsalar aşağı inmeden görünmese aslında caydırıcı olur ve okunur.

Ama muhtemelen kimse okumadan onaylayacak. Hangimiz program kurarken sözleşmeleri okuyoruz ki ? Onaylıyorum butonunu bayağı aşağı yapsalar aşağı inmeden görünmese aslında caydırıcı olur ve okunur.
Onu okumak kaç saat alır .d

Onu okumak kaç saat alır .d
Gerçi haklısın 15-18 madde vardı sanırsam. Kolay olur.

Buranın kesinlikle Techopat gibi çok katı olmasını istemeyiz ama bazı yaptırımlar gerçekten şart.

Evet yine müneccim olmamız beklenilen bir konu daha. Oof of. Anakart ve ekran kartı modelini yazar mısın ?
Aldim eyw

Evet helal olsun adamlar Motherboardı özel güçleri sayesinde görüp işlemci önerdiler. İmrendim.
Knk simdi 3600x aldim ama islemciyi taktihimda oyun acinca islemciye tam yani %100 bi yuk bindiriyor neden olabilir sence varmi bi fikrin

Aldim eyw

Knk simdi 3600x aldim ama islemciyi taktihimda oyun acinca islemciye tam yani %100 bi yuk bindiriyor neden olabilir sence varmi bi fikrin
Darboğaz var. Muhtemelen. Ekran kartın ne ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,702
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri