200TL Civarı Mekanik Klavye

uydu3

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
200tl civarında mekanik klavye istiyorum red switch olursa iyi olur zorunlu olmasada ama kapıda ödeme ile alacağım kredi kartıyla olmaz 200tlyi hafif aşabilir

200tl civarında mekanik klavye istiyorum red switch olursa iyi olur zorunlu olmasada ama kapıda ödeme ile alacağım kredi kartıyla olmaz 200tlyi hafif aşabilir
O bütçe de warlock var ama çok sorunlu kuzenim de almıştı 2 haftaya pert olmuştu klavye.
Gaming gecesinden alabilirsin frisby marka klavyeler indirime giriyor 2 hafta önce güzel bir klavye girmişti indirime ses tekerleği falan vardı o tarz bir indirim beklersen en iyisi olacaktır.

O fiyata anca Rampage Raptor alınır.

Azcık ekleme yaparım 250 270 mesela
Türkçe ve şık bir klavye saber rgb öneririm oda gaming gecesinde 280 liraya iniyor fotoğrafımda bakabilirsin odanın atmosferini değiştiriyor güzel bir klavye.

Türkçe ve şık bir klavye saber RGB öneririm oda gaming gecesinde 280 liraya iniyor fotoğrafımda bakabilirsin odanın atmosferini değiştiriyor güzel bir klavye.
Bide bilek desteği yok onda çok dandik duruyor

Mekanik olması bence şart değilse Logitech G213 alınacak en iyi klavyedir. Bu bütçe civarında mekanik arıyorsanız her şeyinden kısılmış ve mekanikliğine adanmış bir klavye bulursunuz.

Kapıda ödeme olmasada olur aslında arkadaşlar

Bide bilek desteği yok onda çok dandik duruyor
Ben kullanmıyorum daha önceki klavyem de vardı hala duruyor ama bileğim dayanmıyorki dayansa bile plastik ha masaya dayamışım ha ona yani ama renkler zevkler tercih sebebidir bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,137
Üyeler
199,301
Son üye
Demo_12

Geri