O bütçe de warlock var ama çok sorunlu kuzenim de almıştı 2 haftaya pert olmuştu klavye.200tl civarında mekanik klavye istiyorum red switch olursa iyi olur zorunlu olmasada ama kapıda ödeme ile alacağım kredi kartıyla olmaz 200tlyi hafif aşabilir
Gaming Gecesi'nde Gamepower klavyeler düşüyor o fiyata.Azcık ekleme yaparım 250 270 mesela
mediamarkta bir tane var dı 300tl ye babamd fotosu vardı babam gelince atarımAzcık ekleme yaparım 250 270 mesela
Türkçe ve şık bir klavye saber rgb öneririm oda gaming gecesinde 280 liraya iniyor fotoğrafımda bakabilirsin odanın atmosferini değiştiriyor güzel bir klavye.Azcık ekleme yaparım 250 270 mesela
Bide bilek desteği yok onda çok dandik duruyorTürkçe ve şık bir klavye saber RGB öneririm oda gaming gecesinde 280 liraya iniyor fotoğrafımda bakabilirsin odanın atmosferini değiştiriyor güzel bir klavye.
Ben kullanmıyorum daha önceki klavyem de vardı hala duruyor ama bileğim dayanmıyorki dayansa bile plastik ha masaya dayamışım ha ona yani ama renkler zevkler tercih sebebidir bir şey diyemem.Bide bilek desteği yok onda çok dandik duruyor
Warlock red switch iyi gibi yorumlarıda güzelMekanik olması bence şart değilse Logitech G213 alınacak en iyi klavyedir. Bu bütçe civarında mekanik arıyorsanız her şeyinden kısılmış ve mekanikliğine adanmış bir klavye bulursunuz.
Hızlı bozulacağı garanti gibi gözüküyor. Gamepower'ın çoğu ürününü beğenmiyorum özellikle klavyelerini çünkü plastikleri falan çok kötü.Warlock red switch iyi gibi yorumlarıda güzel