Benim bir tek ps vitam oldu şimdidaha önce hiç oyun konsolum olmadı![]()
Benim kuzenim psp de gta 3 oynardıBen psp aldım gayet güzel konsol eğer retro oyunları veya nostaljiyi seviyorsan tam senlik çok güzel exclusive oyunlar var god of war bile var hani sen düşün![]()
gta 3 yok ama liberty city stories var aynı şehirde geçiyorBenim bir tek ps vitam oldu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kuzenim psp de gta 3 oynardı
ben de n2820 ile half life 2 oynıyımBenim bir tek ps vitam oldu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kuzenim psp de gta 3 oynardı
Ozm ben yalnış biliyormuşumgta 3 yok ama liberty city stories var aynı şehirde geçiyor
Liber citydir ozmOzm ben yalnış biliyormuşum
250 TL'ye kutulu tertemiz sıfır gibi bir tane buldum herhangi bir versiyon da atılmamıs durumda tamamen orijinal. Gran Turismo ve birkaç UMD oyun alır oynarım 2000 modeli. God Of War oynamam zaten PS2'mde bitirdim. İzledim o videoyu da daha önce. Review'den gördüm zaten PSP'yi.Aşağıya linkini koyacağım videoyu izlerseniz psp hakkında birçok bilgiye erişebilirsiniz.Önerim 1000,2000,go veya street modellerindense 3000 modelini tercih etmek hem bataryası ölüyse rahatça batarya bulabiliyorsunuz hem umdsi var hem de eğer crackleyecekseniz işiniz daha kolay olacaktır iyi günler.
hangi site üzerinden aldınız acaba?250 TL'ye kutulu tertemiz sıfır gibi bir tane buldum herhangi bir versiyon da atılmamıs durumda tamamen orijinal. Gran Turismo ve birkaç UMD oyun alır oynarım 2000 modeli. God Of War oynamam zaten PS2'mde bitirdim. İzledim o videoyu da daha önce. Review'den gördüm zaten PSP'yi.