2022 iPhone 8 alınır mı?

Arkadaşınız da ikinci el olarak aldıysa önceki sahibi belki orijinal olmayan batarya taktirmistir hocam. Piyasa da orijinal diye satılan çok fazla pil var ama gerçeği sadece Apple yetkili servisinde bulunuyor.
Peki iphone 8 alinir mi bu durumda yoksa android mi?

Peki iphone 8 alinir mi bu durumda yoksa android mi?
Yazılım olarak arayüz kasmasın, akıcı olsun, güvenli olsun vb düşünürseniz alınabilir. 2 yıl daha güncelleme gelir diye tahmin ediyorum. Mümkünse 64gb olsun en az alacağınız telefon çünkü iPhone'lara sd Kart takılmıyor malum. Şarjının android telefonlara göre çok daha hızlı bitmesini de sıkıntı olarak görmezseniz alınabilir bir telefon bence hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım olarak arayüz kasmasın, akıcı olsun, güvenli olsun vb düşünürseniz alınabilir. 2 yıl daha güncelleme gelir diye tahmin ediyorum. Mümkünse 64gb olsun en az alacağınız telefon çünkü iPhone'lara sd Kart takılmıyor malum. Şarjının android telefonlara göre çok daha hızlı bitmesini de sıkıntı olarak görmezseniz alınabilir bir telefon bence hocam.
Ama derseniz ki ben her uygulamaya para veremem, APK vb kurmak istiyorum, şarjı uzun süreler dayansın, ekranı büyük olsun, arayüz çok az kassa da sıkıntı değil, farklı Rom vb atmak istiyorum, SD kart takmam istiyorum , gibi gibi bu şartlarda da android tercih edersiniz

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama derseniz ki ben her uygulamaya para veremem, APK vb kurmak istiyorum, şarjı uzun süreler dayansın, ekranı büyük olsun, arayüz çok az kassa da sıkıntı değil, farklı Rom vb atmak istiyorum, SD kart takmam istiyorum , gibi gibi bu şartlarda da android tercih edersiniz
Hocam benim için önemli olan şey mesela androidlerde o atıyorum instagrama girip bir video efekt vs. Denediğinde yağ gibi oluyor sallana sallana ios da bu olmuyor instagramda vs daha uyumlu gibi ios.

Hocam benim için önemli olan şey mesela androidlerde o atıyorum instagrama girip bir video efekt vs. Denediğinde yağ gibi oluyor sallana sallana ios da bu olmuyor instagramda vs daha uyumlu gibi ios.
Sosyal medya için düşünüyorsan kesinlikle iOS tavsiye ederim zaten dediğin gibi Instagram gibi uygulamalarla optimizasyonu mükemmel.

Sosyal medya için düşünüyorsan kesinlikle iOS tavsiye ederim zaten dediğin gibi Instagram gibi uygulamalarla optimizasyonu mükemmel.
Yani performansı önemli akıcı olsun kamerası iyi olsun

oyun oynayan birisi değilseniz ve de pil konusuna takılmam derseniz İphone 8 size daha uygun olacaktır.
Yani oyun oynamam günluk insta wp snap gibi uygulamaları kullanırım çoğunlukla.

Alınmaz bence

iPhone 8 2.el günümüzde halen alınır mı? 2. El bütçe seviyesinde yani 3500 civarına kadar daha iyi telefon var mıdır önerileriniz nedir?
Kullaniyorum 2 eksi yonu bar ekran boyutu ve batarya .
Ekran gine idare ediyor boyutu kucuk ama batarya eger oyun oynuyorsan kesinlikle yetmiyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,972
Üyeler
191,192
Son üye
hndnsnmz
Geri