Uzun süre kullandığım bir telefon kendisi.Gayet memnundum açıkçası ekran çözünürlüğü ve parlaklığı çok güzeldi.İslemcisi çok iyi değildi günlük kullanımda yeter ama oyun falan oynayan biriyseniz çok tavsiye etmem.Kablosuz şarj özelliği falan vardı.Kamerası da yeterliydi açıkçası.(Ben sadece deneyimlerimi aktardım daha iyi bir telefon bulunabilir bu fiyata)Arkadaşlar şu anda j7 prime kadar performans veren a04s kullanıyorum,para biriktirip 2.el s10+ almayı düşünüyorum,Sizce 2025'te hala alınır mı?
2.el a35 öneriyorlar,o mu yoksa s10+ mi?2019'dan beri kullanıyorum ama bence artık ömrünü tamamlamaya epey yaklaştı. Çoğu yeni çıkan telefonların özellikleri ile kıyaslayınca bu ayarda tel bulmak çok zor evet(fiyatına göre tabii ki). Belki kısa süreli bir çözüm olarak 2025 yılında halen alınabilir. Yine de ben daha yeni işlemcili ve min. 256GB hafızalı bir model tercih ederdim diye düşünüyorum.
S10 Plus daha iyi A35'ten2.el a35 öneriyorlar,o mu yoksa s10+ mi?
Performansları benzer, ekran kalitesi S10+'ta daha iyi. CPU A35'te daha güncel. Tercih meselesi hocam biişey diyemem. Ben olsam bu ikilemde S10+ seçerdim.2.el a35 öneriyorlar,o mu yoksa s10+ mi?
A35'in daha güncel olması ve 120 Hz olmasından başka iyi bir tarafı yok, o da çok güncel sayılmaz, neredeyse 1 yıllık, diğer kayda değer her şey S10 Plus'ın daha iyi.2.el a35 öneriyorlar,o mu yoksa s10+ mi?
Benim telefonun yeni olması dışında pek bi artısı yok yani yenilik çok fark etmez performansı iyiyse sıkıntı yok benceşuan kullanıyom pili zayıfladı . 2 el de 5k ya kusurlu 6-7k ya temiz bulunuyor. bence alınabilir hala. Düz modeli daha uygun. Geçtiğin telefon baya eski senin adına baya fark ettirir.
ucuza bulursan geçebilirsin. 2 yıl önce ökan orta seviye tellerden daha iyiBenim telefonumunda tutulur tarafı yok ama