sıfırı ile 2.eli arasında 10 k oynayan telefon bana göre alınmaz hocamSıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
Öneriniz var mısıfırı ile 2.eli arasında 10 k oynayan telefon bana göre alınmaz hocam
64gb versiyonu 28 128 versiyonu 31 zaten. 13 serisi 128gb işe geliyor ve 33. O yüzden 12’yi alma. Zaten iyi bir cihaz değil.Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
12 Pro alınabilir ekranı , kamerası oldukça iyidir.Öneriniz var mı
Yd bir ara bende düşündüm 14 veya 15 pro modellerinde ama sonra uğraşmak istemedim64gb versiyonu 28 128 versiyonu 31 zaten. 13 serisi 128gb işe geliyor ve 33. O yüzden 12’yi alma. Zaten iyi bir cihaz değil.
Ben olsam 30’a yurtdışı 15 pro max alıp kalan parayı köşeye atar 8 ay sonra iphone 8 alır beraber kullanırdım.
Tahmin ettiğinden daha kolay bir süreç. Bu topa 4 sene önce girdim. Risk ve sorumluluk al gir o topa bence. O paralar o cihazlara verilmez artık. Bütçemi arttırırım diyorsan 13 pro maximi satıyorum 40’a veririm kusursuz durumda. 88 pil yeşil renk.Yd bir ara bende düşündüm 14 veya 15 pro modellerinde ama sonra uğraşmak istemedim
13 almaya çalışın hocam en azından.Yd bir ara bende düşündüm 14 veya 15 pro modellerinde ama sonra uğraşmak istemedim
Olabilir hocam çok bir fiyat farkı da yokmuş teşekkürler13 almaya çalışın hocam en azından.
Pro serisi muhtemelen almam dostum teşekkür ederimMax almayacaksan pro almak mantıklı bir seçim değil bence çünkü kasa kamera oranı çok değişiyor telefonun yarıdısı kamera sürekli elin çarpıyor
iphone 13'ün pil sağlığı hızlı düşüyor hocam tavsiye etmem13 almaya çalışın hocam en azından.
İphone se kullanmış biri olarak haydi haydi yetinirin ben bununlaiphone 13'ün pil sağlığı hızlı düşüyor hocam tavsiye etmem
Tercih sizin, iyi günlerde kullanın.İphone se kullanmış biri olarak haydi haydi yetinirin ben bununla