Yardım 20k ya telefon önerisi?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Dostlar mevcutta p40 lite kullanıyorum. Ama Google desteği yok ya çıldırcam valla az kaldı. İyi de dayandı valla 2019 da beri kullanıyorum. Güncel sağlam 4k 60 fps çeken bir telefon var mı gerekirse 5k daha arttırım

Samsung A56

Dostlar mevcutta p40 lite kullanıyorum. Ama Google desteği yok ya çıldırcam valla az kaldı. İyi de dayandı valla 2019 da beri kullanıyorum. Güncel sağlam 4k 60 fps çeken bir telefon var mı gerekirse 5k daha arttırım
25 kya çıkarsan yakaladığın durumlarda s24fe var bu bütçenin canavarı

Bu isteklerini karşılayan en ucuz telefon Poco X7 Pro, şahsen ben S24 FE tavsiye ederim.

4k da tam incelemedim,honor400 kullanıyorum günlük kullanıcıysan KESİNLİKLE honor400 tavsiye ederim

S24fe kesinlikle. Ön kamerasında da 4k 60fps var.

Bende Samsung a24 var açıkçası memnun değilim. :cry: Forumda ara ara bakıyorum da honor 400 baya f/p cihaza benziyor. Acaba satın alsam kaç yıl güncelleme alır? Pro'su ile arasında baya fark var mı?

Xiaomi 15t pro iyidir arka kamerası 8k 60 FPS diye biliyorum,bende yeni satın aldım yurt dışı olarak gümrükte takılabilir yurt dışı alırsanız(benimki haftaya cumaya kadar orda mesela) bilginize.

4k 60fps kriteri çok saçma olmuş. O kriter olmasaydı ben sana şu 2 modeli öneririm

4k 60fps illaha istiyorum diyosan s24 fe al
Honor 400 e çok merak saldım 4k 60 fps şeyden brom güzel video çıksın diye yoksa bir şeyden değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi 15t pro iyidir arka kamerası 8k 60 FPS diye biliyorum,bende yeni satın aldım yurt dışı olarak gümrükte takılabilir yurt dışı alırsanız(benimki haftaya cumaya kadar orda mesela) bilginize.
Nerden aldın

4k da tam incelemedim,honor400 kullanıyorum günlük kullanıcıysan KESİNLİKLE honor400 tavsiye ederim
Hafif oyun geri kalan ful günlük kullanım. Teknik servisim harita çok kullanıyorum. Dizi. Film müzik de çok izler dinlerim iyi midir. Ses seviyesi ahizesi falan

25 kya çıkarsan yakaladığın durumlarda s24fe var bu bütçenin canavarı
Çoğu kişi bunu önermiş inceleyeyim ama 28k be brom telefon

Honor 400 e çok merak saldım 4k 60 fps şeyden brom güzel video çıksın diye yoksa bir şeyden değil

Nerden aldın

Hafif oyun geri kalan ful günlük kullanım. Teknik servisim harita çok kullanıyorum. Dizi. Film müzik de çok izler dinlerim iyi midir. Ses seviyesi ahizesi falan

Irak'tan aldım erbil'den

Nerden aldın

indirimlerde 23kya kadar düştüğü oldu hatta öğrenci indirimiyle 20ye bişe düştü zamanında honor 400 fena cihaz değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri