Yardım 24G2U Işık Sızması

Bende de sol üstte var biraz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum, garantiye göndeririz ileride çok rahatsız edecek duruma gelirse.

Bende de sol üstte var biraz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum, garantiye göndeririz ileride çok rahatsız edecek duruma gelirse.
Aynen hocam, çok sıkıntı çıkarırsa garantiye göndeririz.

Şuan mikrofiber bezle tekrar sildim. Sildikçe değiştiğini farkettim ve ona göre sildim. Neredeyse kayboldular.

Son hali bu.

Şuan mikrofiber bezle tekrar sildim. Sildikçe değiştiğini farkettim ve ona göre sildim. Neredeyse kayboldular.

Son hali bu.
Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.

Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.

Son hali bu.
bu aynı modelin 27 inch indede aynı durum meydana gelebilirmi ışık sızması

Gelebilir ama bunun için almaktan vazgeçmeni önermem, kaliteli bir monitör. Arkadaş çözümü bulmuş zaten üstte.

Samsung lc27hg70 var bendede bundan daha beter kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil etmiyor

Işık sızması nedir?
Işık sızm(a)sı, LCD monitörlerde yer alan arka aydınlatmanın çerçeve kenarlarından dışarıya süzülmesidir. Fakat ben bu problemin ışık sızması olduğunu düşünmüyorum, bezle silinince geçecek bir şey değil o.

Çok baskı uygulama ama kendi halinde silerek yön versen bile geçiriyor. Altında boşluk varmış gibi esneyip duruyor zaten panel. O boşluklar sebep oluyor ışık sızmasına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelebilir. Daha fazla da olabilir, daha az da. Biraz da şans işi. Sıkıntı çıkarcak olursa garantisi var zaten. Almaktan vazgeçme.

Çok baskı uygulama ama kendi halinde silerek yön versen bile geçiriyor. Altında boşluk varmış gibi esneyip duruyor zaten panel. O boşluklar sebep oluyor ışık sızmasına.
Sorunun ışık sızması olduğundan emin misin peki?

Sorunun ışık sızması olduğundan emin misin peki?
Yani ıps glow ve ışık sızmasından başka bir sorun değilse, kesinlikle ışık sızması. Çünkü ışık sızması da bu söylediğim sebeplerden kaynaklı. Hatta önlemek için servis bant falan çekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri