Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Aynen öyle ben 2kya aldım indirimde o indirim bu kadar paylaşılmadı ama nedense 2-3 aydır 2.6k olmasına rağmen atılıp duruyor. Tatlı kasa yalan yok ama argb anakartı olmayanlar node core almalı rgbleri yakmak için bilginiz olsun.Neredeyse her gün bu kasanın konusu açılıyor. Aylardır bu fiyatta zaten?
Ekstradan arka fan maliyeti de var.Aynen öyle ben 2kya aldım indirimde o indirim bu kadar paylaşılmadı ama nedense 2-3 aydır 2.6k olmasına rağmen atılıp duruyor. Tatlı kasa yalan yok ama argb anakartı olmayanlar node core almalı rgbleri yakmak için bilginiz olsun.
satıcı itopya. eticaret ismi bu.Satıcı güvenilir mi
Öyle öyle bende bi hane molexli siyah fannvardı onunla kullanıyordum itopyada bu fanların 3lüsü 1kya satıldı onu aldım 1 arkaya 2 üste taktım hocam bu arada bilginiz var mı üst fanları egzoz olarak mı kullanmak iyi yoksa kasa içine hava alsın diye kullanmak mı?Ekstradan arka fan maliyeti de var.
egzozÖyle öyle bende bi hane molexli siyah fannvardı onunla kullanıyordum itopyada bu fanların 3lüsü 1kya satıldı onu aldım 1 arkaya 2 üste taktım hocam bu arada bilginiz var mı üst fanları egzoz olarak mı kullanmak iyi yoksa kasa içine hava alsın diye kullanmak mı?
satıcı itopyaSatıcı güvenilir mi
ıtopyanın ta kendisi adreslerine bakarsanız ıtopyanın bı magazalarına çıkıyorSatıcı güvenilir mi
Egzos çıkışı iyidir.Öyle öyle bende bi hane molexli siyah fannvardı onunla kullanıyordum itopyada bu fanların 3lüsü 1kya satıldı onu aldım 1 arkaya 2 üste taktım hocam bu arada bilginiz var mı üst fanları egzoz olarak mı kullanmak iyi yoksa kasa içine hava alsın diye kullanmak mı?
Kaynak?satıcı itopya. eticaret ismi bu.