2549 TL Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Kasa

Satıcı güvenilir mi

Neredeyse her gün bu kasanın konusu açılıyor. Aylardır bu fiyatta zaten?
Aynen öyle ben 2kya aldım indirimde o indirim bu kadar paylaşılmadı ama nedense 2-3 aydır 2.6k olmasına rağmen atılıp duruyor. Tatlı kasa yalan yok ama argb anakartı olmayanlar node core almalı rgbleri yakmak için bilginiz olsun.

Aynen öyle ben 2kya aldım indirimde o indirim bu kadar paylaşılmadı ama nedense 2-3 aydır 2.6k olmasına rağmen atılıp duruyor. Tatlı kasa yalan yok ama argb anakartı olmayanlar node core almalı rgbleri yakmak için bilginiz olsun.
Ekstradan arka fan maliyeti de var.

Ekstradan arka fan maliyeti de var.
Öyle öyle bende bi hane molexli siyah fannvardı onunla kullanıyordum itopyada bu fanların 3lüsü 1kya satıldı onu aldım 1 arkaya 2 üste taktım hocam bu arada bilginiz var mı üst fanları egzoz olarak mı kullanmak iyi yoksa kasa içine hava alsın diye kullanmak mı?

Öyle öyle bende bi hane molexli siyah fannvardı onunla kullanıyordum itopyada bu fanların 3lüsü 1kya satıldı onu aldım 1 arkaya 2 üste taktım hocam bu arada bilginiz var mı üst fanları egzoz olarak mı kullanmak iyi yoksa kasa içine hava alsın diye kullanmak mı?
egzoz

Egzos çıkışı iyidir.

1740229254201.png

Bunun yerine deepcool Ck560 bakın
140mm egzoz
3x120 mm intake fanla geliyor

Fan masrafıyla daha pahalıya gelir bu kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,777
Üyeler
184,497
Son üye
SerkanSarimaden
Geri