dostum redmi note8 pro kullanıcısı olarak söylüyorum samimi bir şekilde redmi note8 pro xiaominin en sorunlu telefonu gerek işlemcisi gerek batarya performansı asla önermiyorum ama ablamda mi9 T var cidden şahane telefon ne ısınma ne kasma var kullandım indirimleri kovala ve mi9 T ye yönel illa ki redmi alcam diyorsan note 9s asla redmi note 8 pro tercihin olmasın1) en fazla 2600 TL telefon önerir misiniz?
2)telefonlar ucuzlar mı ? HWP youtube kanalı ucuzlar diyor çünkü çıkan vergi ile şuan ki fiyatlar uyuşmuyor diyor. bilemedim sizce 2650 note 8 pro alınır mı yoksa beklenir mi?
kime sorsan hep iyi diyor note 8 pro için oyun oynanmayacak telefonda oynansa da balon vurma okey gibi oyunlar öbür türlü internette gezme sosyal medyada gezme için kullanılacak.dostum redmi note8 pro kullanıcısı olarak söylüyorum samimi bir şekilde redmi note8 pro xiaominin en sorunlu telefonu gerek işlemcisi gerek batarya performansı asla önermiyorum ama ablamda mi9 T var cidden şahane telefon ne ısınma ne kasma var kullandım indirimleri kovala ve mi9 T ye yönel illa ki redmi alcam diyorsan note 9s asla redmi note 8 pro tercihin olmasın![]()
yani ben kullanıcısı olarak tavsiyem değil ama tabii ki karar sana kalmış oynatırmı ihtiyacını karşılarmı tabii ki karşılarkime sorsan hep iyi diyor note 8 pro için oyun oynanmayacak telefonda oynansa da balon vurma okey gibi oyunlar öbür türlü internette gezme sosyal medyada gezme için kullanılacak.
8 kullanıyorum note8 serisi gerçekten kötü.dostum redmi note8 pro kullanıcısı olarak söylüyorum samimi bir şekilde redmi note8 pro xiaominin en sorunlu telefonu gerek işlemcisi gerek batarya performansı asla önermiyorum ama ablamda mi9 T var cidden şahane telefon ne ısınma ne kasma var kullandım indirimleri kovala ve mi9 T ye yönel illa ki redmi alcam diyorsan note 9s asla redmi note 8 pro tercihin olmasın![]()