27" 2k 10.000 TL Monitör Önerisi

Al geç hiç uğraşma
Neden al geç uğraşma? Bunu neye dayanarak söylüyorsun Asus Rog Strix yazmasına bakarak mı? 6.500 TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanan kazık bir monitör.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Neden al geç uğraşma? Bunu neye dayanarak söylüyorsun Asus Rog Strix yazmasına bakarak mı? 6.500 TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanan kazık bir monitör.
Aynı paneli kullanması aynı kalitede aynı ömürde olduğu anlamına gelmez . Aynı şeyi daha net şekilde ekran kartlarında zaten görüyoruz. Aynı ekran kartında 10bin tl fark olabiliyor markaya göre . Attığım ürünün birçok incelemesi mevcut olumsuz yorum yapanı görmedim gayet alınabilir bi ürün .

• Hahaha
Aynı paneli kullanması aynı kalitede aynı ömürde olduğu anlamına gelmez .
Arka aydınlatma panele tümleşik yani görüntü kalitesi olarak çok benzer olacaklarını gösteriyor bu. Arka aydınlatma tümleşik olmasa farklı olabilir diyebilirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neye dayanarak söylüyorsunuz?

• Beğen
Arka aydınlatma panele tümleşik yani görüntü kalitesi olarak çok benzer olacaklarını gösteriyor bu. Arka aydınlatma tümleşik olmasa farklı olabilir diyebilirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neye dayanarak söylüyorsunuz?
Ben kalitesini beğendim hocam geçen sene 2 monitörü de alıp kullandım ona istinaden söylüyorum fps oyunları için yeterli seviyedeler

İncelemesini atabilir misin?
Konusunu acmistim.

Yani anladığım kadarıyla çıkan sorunları saymazsak bu paraya alınabilecek en iyi monitör yine G65B, doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,387
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri