Selcuk5495
80+
- Reaksiyon skoru
- 193
Elimde Xiaomi mi 9 var 27 watt'a kadar hızlı şarj desteği var elimdeki adaptör ve kablosu kayboldu tatilde yeni almak istiyorum onerebilceginiz sağlam markalar varmıdır
Attığın linkde kablo var mıBen spigen steadiboost 48w kullanıyorum çok memnunum ve mutluyum dostum. Sen de 27w modelini alabilirsin.
yokAttığın linkde kablo var mı
spigen var, memnunum.Elimde Xiaomi mi 9 var 27 watt'a kadar hızlı şarj desteği var elimdeki adaptör ve kablosu kayboldu tatilde yeni almak istiyorum onerebilceginiz sağlam markalar varmıdır
Hocam hangi kablo baya bir seçenek var çok anlamıyorum o yüzden soruyorumyok
![]()
MCDODO | Hayatınızı KolaylaÅtıracak Teknolojik Ãrünler
Hayatınızı KolaylaÅtıracak Teknolojik Ãrünlermcdodo.com.tr
Hocam ben iphone kullanıyorum o yüzden type c to lightning aldım sizin telefonun girişi çıkışı ne ise ona göre seçmelisiniz. Ama mcdodo kablosu çok kalitelidir pişman olmazsın kabloda spigende sarj aletinde çok iyiHocam hangi kablo baya bir seçenek var çok anlamıyorum o yüzden soruyorum
Benim telefon type c ona göre seçmeye caliscam teşekkürler
Valla sen ne dersen o su an hiç bir bilgim olmadığı için direk sana güvenip yapıyorum alışverişimcdodo Ca-7130 Type-C To Type-C 3.1 100W 1.5M Aktarim Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
mcdodo Ca-7130 Type-C To Type-C 3.1 100W 1.5M Aktarim Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu işini görür fiyatı da iyi ve ilerde başka aletlerle de kullanırsın istersen.
Hocam mcdodo güzel bir marka pişman olmazsınız.Valla sen ne dersen o su an hiç bir bilgim olmadığı için direk sana güvenip yapıyorum alışverişi![]()
Sadece telefon şarj edicem onu hızlı ve düzgün şarj etsin bana yeter hocamHocam mcdodo güzel bir marka pişman olmazsınız.
param var diyosan bunu alabilirsin tabletin vs varsa ikisini aynı anda sarj eder. Gerek yok 27w yeter diyosan ilk attığımı al geç, mcdodo dan da kabloyu alır geçersin ama kabloya kalın baya demişler onu söyliyim ona göre al![]()
Spigen SteadiBoost F211 48 W Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Spigen SteadiBoost F211 48 W Hızlı Şarj Adaptörü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Spigen SteadiBoost F211 48 W Hızlı Şarj Adaptörü özelliklerini incele, 539,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamam hocam 27w spigen,mcdodo örgülü kablo yeterli size ki o attığım kablo 100w taşıyorSadece telefon şarj edicem onu hızlı ve düzgün şarj etsin bana yeter hocam