3-3.5k arası M51'den iyi telefon?

Enginar

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
3500
Bütçe başlıkta belirttiğim gibi. Poco x3 için yazılım sorunu var diyen çok fazla kişi var. Şu anda en mantıklısı Samsung M51 gibi geldi bana. Yakın dönemde çıkacak veya şu an var olan daha iyi bir telefon var mı bu bütçede?

Bütçe başlıkta belirttiğim gibi. Poco x3 için yazılım sorunu var diyen çok fazla kişi var. Şu anda en mantıklısı Samsung M51 gibi geldi bana. Yakın dönemde çıkacak veya şu an var olan daha iyi bir telefon var mı bu bütçede?

A52 gelecek fakat ne zaman geleceğini ve ne kadar olacağını bilmiyorum.

Batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Kamerası ve tasarımı güzel olsun derseniz Oppo Reno 4. Hızlı şarj, stereo hoparlör, performans ve Super AMOLED ekran içinse Realme 7 Pro.

Batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Kamerası ve tasarımı güzel olsun derseniz Oppo Reno 4. Hızlı şarj, stereo hoparlör, performans ve Super AMOLED ekran içinse Realme 7 Pro.
Realme ya da Oppoda yazılım problemi yok mu? Ya da dezavantajları neler?

Oppo reno 4 öneririm fiyatının hakkını veriyor. Realme 7 pro kullanma şansım oldu 65watt şarj okadar da gerekli değil. Reno 4 tasarım olarak hoş m51den iyi bir kamerası var. Donanımsal olarak da eşitler bu fiyat bandında hepsi.

Realme ya da Oppoda yazılım problemi yok mu? Ya da dezavantajları neler?
Realme 7 Pro kamera olarak memnun etmeyebilir.

Xiaomi'den daha iyi bir yazılımı sahip. Başlarda yazılımdan kaynaklı hatalar bulunsa da güncellemeler ile düzeltiliyor.

Xiaomi redmi note 10 serisini bekle 25 martta satışı başlıyacak

Xiaomi redmi note 10 serisini bekle 25 martta satışı başlıyacak
Note 10 pro'yu kendim için alacağım zaten. Ama o 3800 gibi bir fiyata gelir. Abim çok kullanmayacağından biraz daha düşük bütçede bakıyor. Redmni note 10 ya da note 10s Samsung m51'den daha iyi midir?

Note 10 pro'yu kendim için alacağım zaten. Ama o 3800 gibi bir fiyata gelir. Abim çok kullanmayacağından biraz daha düşük bütçede bakıyor. Redmni note 10 ya da note 10s Samsung m51'den daha iyi midir?
Yaaani orası tartışılır epeyde bir karşlılaştırmanı önerirrim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,633
Üyeler
192,437
Son üye
nsavascik
Geri