3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

K1dot

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,639
Bütçe
4000
abilerim aklımda bunlar var
Mousepad
Mouse
@jombo A9 kullandığı için öneriyor şöyle de bir şey dedi stok gelirse W1 alabilirsin dedi bir çok mouse kullanmış olan abilerim vardır sizler ne diyorsunuz

NOT
beyaz olsun
önereceğiniz mouse FPS oyunları içinde iyi olursa çok güzel olur tekrardan başlamak istiyorum

mousepad de klasse de bakılabilir fakat kumaş olarak neredeyse aynılarmış sanirsamy

Son düzenleme:
1774038663913.webp

Her zamanki yaptığım öneriden devam 2.el zowie

Mousepad
Mouse
@jombo A9 kullandığı için öneriyor şöyle de bir şey dedi stok gelirse W1 alabilirsin dedi bir çok mouse kullanmış olan abilerim vardır sizler ne diyorsunuz

NOT
önereceğiniz mouse FPS oyunları içinde iyi olursa çok güzel olur tekrardan başlamak istiyorum

mousepad de klasse de bakılabilir fakat kumaş olarak neredeyse aynılarmış sanirsamy
Hocam atk A9 Air alabiliyorsun al ben onu yakında alacağım elimde atk A9 un plus ve pro modeli var onuda eklemek istiyorum envantere mouse padde wraithin kendi ürettiği mouse padler güzel illa bir tane Öner diyorsanız bunu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E
Mousepad
Mouse

NOT

Evet k1dot w1 de baya iyi bir seçenek

Hocam atk A9 Air alabiliyorsun al ben onu yakında alacağım elimde atk A9 un plus ve pro modeli var onuda eklemek istiyorum envantere mouse padde wraithin kendi ürettiği mouse padler güzel illa bir tane Öner diyorsanız bunu alın

E

bu airin bataryası çok küçük niye böyle ya ? a9 plus'a 800 koyup buna niye 300 koymuşlar :D

E

mousepad olarak porge çok hoşuma gitti o kesin olucak muhtemelen A9 plus ı abim kullanıyor o da önerdi fakat W1 stoklara gelir mi diye düşünüyorum bir de plus ve Air arasında ne fark var pek mouse la aram yoktur

bu airin bataryası çok küçük niye böyle ya ? a9 plus'a 800 koyup buna niye 300 koymuşlar :D
önemli olan işlev falan mı demek istiyorlar acaba

mousepad olarak porge çok hoşuma gitti o kesin olucak muhtemelen A9 plus ı abim kullanıyor o da önerdi fakat W1 stoklara gelir mi diye düşünüyorum bir de plus ve Air arasında ne fark var pek mouse la aram yoktur
Hocam şöyle açıklayayım
Sensör: paw 3950 ultra
En iyi sensör denebilir

mcu (işlemci):54l15
yine üst segment bir mcu

Batarya:300mah
Size yetermi bilmiyorum ama bana yeter 1000 hzde 300 saat gidiyor

Ağırlık 47+3 gram
Aşırı hafif bir mouse rakiplerine göre tabii ki

kutu içeriği: siteden alacağım tek tek yazmıyorum

1x ATK A9 Air

1x Gem 8K Dongle

1x 8K USB-C Kablo

1x Dot Skatez

1x Küçük Skatez

1x Pre-Cut Skatez

1x Grip Tape

1x Kullanım Kılavuzu

1x Garanti Belgesi

1x Güvenlik Bilgileri

Baya dolu bir kutu iceriginede sahip ama şunuda belirteyim ki
Wraith bazı eşyaların geleceğinin garantisini vermiyor alttina bir yazı yazmış
Yazı :Kutu içeriği üretimden üretime değişebilmektedir
Bununda son olarak belirteyim bence yeterli bir inceleme

Son düzenleme:
Hocam şöyle açıklayayım paw 3950 ultra
En iyi sensör denebilir mcu (işlemci) 54l15 yine üst segment bir mcu batarya sizin gibi donanım bagimlisina yeter mi bilmem ama bana yetebilir 300 mah bataryası var birde hafif baya hemde 50 gram falan kutu içeriği şu siteden alacağım tek tek yazmıyorum
1x ATK A9 Air
1x Gem 8K Dongle
1x 8K USB-C Kablo
1x Dot Skatez
1x Küçük Skatez
1x Pre-Cut Skatez
1x Grip Tape
1x Kullanım Kılavuzu
1x Garanti Belgesi
1x Güvenlik Bilgileri
Baya dolu bir kutu iceriginede sahip ama şunuda belirteyim ki
Wraith bazı eşyaların geleceğinin garantisini vermiyor alttina bir yazı yazmış
Yazı :Kutu içeriği üretimden üretime değişebilmektedir
Bununda son olarak belirteyim bence yeterli bir inceleme
tahmini kullanım süresi nedir air i alırsam mousepad için pederi yoklamam gerekicek W1 de stokta yok beklesem mi diye düşünüyorum bir sorum daha olacak sizce
madem bütçe tam mouse için gidiyor şunada bakalım dedik tekrardan diyorum bir yanım w1 i bekle diyor bir yanım A9 pro yu al geç diyor hem bütçeme uyuyor hemde mousepad alabiliyorum üstüne Spotify premium bile alabilirim ✌️

Burası w1'e stok bekleyip yanına o padi çekme işi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,663
Üyeler
190,251
Son üye
cankaranfil
Geri