3 yılda düşen ssd sağlığı?

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,020
Arkadaşlar selam elimde sandiskin ultra 3D 500 gb lik m2 ssdsi var. kardeşimin sistemdeydi ona yeni bir ssd alınca bana kaldı bu üzerinde deney yapmayı düşünüyorum bakalım nereye kadar dayanacak :D. 3 yıldır aktif calisiyor sizce bu sağlık iyi midir?
1701534997607.png

İyi gözüküyor, okuma yazma değerlerinde bir sorun yok ise sorun yoktur.

hd sentiel yükle orada smart verilerini at birde crystaldiskmark indir kur sonra yukarıda profil bölümünden nwme seç test yap at.

Arkadaşlar selam elimde sandiskin ultra 3D 500 gb lik m2 ssdsi var. kardeşimin sistemdeydi ona yeni bir ssd alınca bana kaldı bu üzerinde deney yapmayı düşünüyorum bakalım nereye kadar dayanacak :D. 3 yıldır aktif calisiyor sizce bu sağlık iyi midir?
Alıntıyı görüntüle
deney derken?napmayı düşünüyorsn ssd ye birader ğpaowkepoKWQĞEOIJQWE

hd sentiel yükle orada smart verilerini at birde crystaldiskmark indir kur sonra yukarıda profil bölümünden nwme seç test yap at.
dediğiniz programı bende yükledimde hdd de bozuk 1 sektör var diyor. ssdde her şey mükemmel diyor

Ekler

• ddaa.png
    ddaa.png
    44.3 KB · Hit: 45
Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi bence benim ki 3 senede
1701536739930.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,592
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan