30-35K telefon önerisi

Reaksiyon skoru
5
Beyler selam 30 35 gibi bi bütçem var Android iOS hiç fark etmez bu bütçeye alınabilecek en iyi telefon nedir sizce kamerası çok önemli değil, arada sırada oyun oynuyorum, en önemli olan özellik uzun bi yıl götürebilecek olması.

İkinci el S23 Ultra 30-32 aralığında, iPhone 15'ler 35-37 aralığında. Pil önemliyse iPhone 16e ikinci eli 30-33K arasında hem uzun süre garantili hem de donanım olarak aşırı güçlü.
Bu bütçede sıfır telefon almam. S24, S25 FE gibi ara modeller var ben Exynos CPU sevmiyorum.

Kendim birkaç gün önce iPhone 15'i tercih ettim sırf ultrawide kamerası var diye yoksa 16e alırdım. Ondan önce de S24 Ultra kullandım. O yüzden bunlardan birini rahatlıkla öneririm.

İkinci el S23 Ultra 30-32 aralığında, iPhone 15'ler 35-37 aralığında. Pil önemliyse iPhone 16e ikinci eli 30-33K arasında hem uzun süre garantili hem de donanım olarak aşırı güçlü.
Bu bütçede sıfır telefon almam. S24, S25 FE gibi ara modeller var ben Exynos CPU sevmiyorum.

Kendim birkaç gün önce iPhone 15'i tercih ettim sırf ultrawide kamerası var diye yoksa 16e alırdım. Ondan önce de S24 Ultra kullandım. O yüzden bunlardan birini rahatlıkla öneririm.
s24 ultradan iphone 15e nasıl düşebildin?
imparatorluk çöküşü adeta

Pişmanlık duyulacak bir şey yok o konuda, S24 Ultra'nın ekranı canavar gibi tabii ki ama iPhone 15'in de berbat bir ekranı yok. 60Hz-120Hz arasında ise çok bir şey fark ettirmedi, iOS'un animasyon geçişleri çok iyi, YouTube videolarındaki karşılaştırmalara benzemiyor. Evde diğer Xiaomi, Realme (90Hz) cihazlar çok net bir şekilde göze batıyor fakat bunda öyle bir problem yok. Oyun oynamadığım için oyunda nasıl bilemem.

Bu seviyeye çıktıktan sonra hangisinden keyif alınacaksa onu almak lazım. OneUI çok hız odaklı, seri bir sistem. iOS ise daha görsel odaklı, keyifli kullanım sunuyor bence. İki telefon da süper, ikisi de sahibini üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,024
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri