Ne alacaksin? Alacagin yerden tutari dusuk gostermelerini isteyerek gecirme sansin var. Aksi takdirse gumruk musaviri vs tutmak gerekiyor ki o da epey maliyetli. 10.000tllik urun icin 40-50.000tl civari vergi dahil istemisti musavirdostlar 50 dolarlık ürün alacağım ama bu ürün direkt gümrükte mi kalıyor hiç vergisini ödemeden alma fırsatı vermiyor mu
Konuştum da bana kargo şirketin varsa öyle yollarım dedi alibabadaki satıcıNe alacaksin? Alacagin yerden tutari dusuk gostermelerini isteyerek gecirme sansin var. Aksi takdirse gumruk musaviri vs tutmak gerekiyor ki o da epey maliyetli. 10.000tllik urun icin 40-50.000tl civari vergi dahil istemisti musavir
Ne alacaksin? Alacagin yerden tutari dusuk gostermelerini isteyerek gecirme sansin var. Aksi takdirse gumruk musaviri vs tutmak gerekiyor ki o da epey maliyetli. 10.000tllik urun icin 40-50.000tl civari vergi dahil istemisti musavir
Kanka atığın ilanın minimum yollanış miktarı 12 biliyorsun di mi? Bazılarında da 6.Konuştum da bana kargo şirketin varsa öyle yollarım dedi alibabadaki satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya oluru varsa direkt rc araç alacağım![]()
Lehoo Toys Rgt Ex86190 1/10 2.4g Brushed Rc Crawler Truck Electric High Speed Off-road Drift Trucks - Buy 1/10 2.4g Brushed Rc Crawler Truck Electric High Speed Off-road Drift Trucks Product on Alibaba.com
Lehoo Toys Rgt Ex86190 1/10 2.4g Brushed Rc Crawler Truck Electric High Speed Off-road Drift Trucks - Buy 1/10 2.4g Brushed Rc Crawler Truck Electric High Speed Off-road Drift Trucks Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
![]()
Hard Plastic 1:10 Rc Car Body Shell Defender Rc Crawler Bodies For D90 Diy - Buy Hard Plastic 1:10 Rc Car Body Shell Defender Rc Crawler Bodies For D90 Diy,Body Shell For 1 10 Rc Car,1/ 10 Scale Rc Cars Bodies Product on Alibaba.com
Hard Plastic 1:10 Rc Car Body Shell Defender Rc Crawler Bodies For D90 Diy - Buy Hard Plastic 1:10 Rc Car Body Shell Defender Rc Crawler Bodies For D90 Diy,Body Shell For 1 10 Rc Car,1/ 10 Scale Rc Cars Bodies Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
![]()
Classic Land Cruiser Lc80 Body Shell 313mm 12.3inch Wheelbase For 1/10 Rc Crawler Car Traxxas Trx4 Scx10 Diy Accessories - Buy Rc Body Shell trx4 Body Shell rc Accessories Product on Alibaba.com
Classic Land Cruiser Lc80 Body Shell 313mm 12.3inch Wheelbase For 1/10 Rc Crawler Car Traxxas Trx4 Scx10 Diy Accessories - Buy Rc Body Shell trx4 Body Shell rc Accessories Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
ŞU tarz ürün hocamNe alacaksin? Alacagin yerden tutari dusuk gostermelerini isteyerek gecirme sansin var. Aksi takdirse gumruk musaviri vs tutmak gerekiyor ki o da epey maliyetli. 10.000tllik urun icin 40-50.000tl civari vergi dahil istemisti musavir
örnek attım hocam tekli satanlar varKanka atığın ilanın minimum yollanış miktarı 12 biliyorsun di mi? Bazılarında da 6.
yok yok baktım 10k lık 1 adet alımlı olan var kargosu 3500 tl ama tr ye gelince direkt kalırsa fena üzer yoksa 5 6 k vergisini öderiz dert değil kalırsa dert olurReis alibaba gibi sitelerde genelde nakliyat ücreti dahil edilmiyor nakliyat ücreti muhtemelen üründen daha pahalıdır ve bizim gümrükte nakliyat dahil 30 euroyu geçmemesi gerekiyor bu ürünü biraz zor getirtirsin
5-6K hayal olurdu, en az bi 20K'sı olur, vergi dahil ek gümrük ücretleri.yok yok baktım 10k lık 1 adet alımlı olan var kargosu 3500 tl ama tr ye gelince direkt kalırsa fena üzer yoksa 5 6 k vergisini öderiz dert değil kalırsa dert olur![]()
teşekkğr ederim hocam arkadaşta aydınlattı 4 kata katı vergi yazıyorlarmış5-6K hayal olurdu, en az bi 20K'sı olur, vergi dahil ek gümrük ücretleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu video'yu izlemediğini düşünerek izlemeni tavsiye ederim.