Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 205
300hz gözüme yavaş gelmeye başladı. Acaba benmi çok takıntılıyım yoksa 300hz cidden yavaşmı?
300 hze çektin değil mi ekranı300hz gözüme yavaş gelmeye başladı. Acaba benmi çok takıntılıyım yoksa 300hz cidden yavaşmı?
Cs mi valorant oynuyorsun eğer sana öyle geliyorsa 540hz al o zaman300hz gözüme yavaş gelmeye başladı. Acaba benmi çok takıntılıyım yoksa 300hz cidden yavaşmı?
Evet300 hze çektin değil mi ekranı
Sana şöyle diyim ben 300hz ve 320 arasındakini bile anlıyorum dediğinin alakası yok300 hz üstünü gözlerinle algılayamazsım plasebo etkisidir yaşadığım büyük ihtimalle
İkisinide oynuyorumCs mi valorant oynuyorsun eğer sana öyle geliyorsa 540hz al o zaman![]()
Ben zaten 20hz farkı bile rahat farkediyorumGöz doktoruna gittim gözlük verdi. Şimdi farkı farkedebiliyorum.
Doğrudur kardeşim. Benim gözümde sorun varmış. Yakın gözlüğü aldım Dünyam değişti. İhtiyarlık başa belaBen zaten 20hz farkı bile rahat farkediyorum
bence psikolojik değil çünkü oturduğum rastgele PCye ekranın Hzini kolaylıkla anlıyorumbence seninki psikolojik kral. kendi fikrim 240 tan sonrası pazarlama stratejisi.![]()
olm başka bir ekranın hzini herkes anlıyor senin dediğin 300 ile 320nin farkını anladığın öyle bir olay yokbence psikolojik değil çünkü oturduğum rastgele PCye ekranın Hzini kolaylıkla anlıyorum