Neler Yeni

300TL Altı internet var mı?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
En son bir internet buldum 25mbps 300TL olarak. Alternatif var mıdır? Ama lütfen fiyat hesabı yaparken aktivasyon ücreti gibi şeyleri hesaba katın, bazı firmalar ayda 200TL diyor ama aktivasyon kurulum modem kirası vs 350TL oluyor 😅

ADSL bulursanız modemim var o yüzden ADSL önceliğim.
comnet kullanıyorum baya memnunum aylık 270 ödüyorum suan. 12 aylık alımda 200 tl ye kadar düşüyor. ( aylık modem ücreti vs yok )

sanırım aktivasyon ücreti var ama oda tek seferlikti onuda benden veya başka birisinden kod alırsın 1 ay hediye gelir ordan bedavaya getirmiş olursun

Ekran görüntüsü 2024-04-11 060945.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek ücretleri nelerdir?
vdsl paketler daha ucumus tabi.

Aylık ek ücreti yok ama dediğim gibi aktivasyon ücreti varmış 400tl olmuş. onuda kod kullanarak 1 aylık ücretsiz kullancağından 130 tl ye getirirsin

herhangi bi sormak istediğin soru olursa dm den veya burdan sorabilrisin

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
comnet kullanıyorum baya memnunum aylık 270 ödüyorum suan. 12 aylık alımda 200 TL ye kadar düşüyor. ( aylık modem ücreti vs yok )

sanırım aktivasyon ücreti var ama oda tek seferlikti onuda benden veya başka birisinden kod alırsın 1 ay hediye gelir ordan bedavaya getirmiş olursun

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

vdsl paketler daha ucumus tabi.

Aylık ek ücreti yok ama dediğim gibi aktivasyon ücreti varmış 400tl olmuş. onuda kod kullanarak 1 aylık ücretsiz kullancağından 130 TL ye getirirsin

herhangi bi sormak istediğin soru olursa dm den veya burdan sorabilrisin
Ben aylık ödeyeceğim 240 falan oluyor. Üstüne modem ve aktivasyon var. Bu 35Mbps paketi alıp ben ADSL kullanacağım diyebiliyor muyuz acaba en azından modem masrafı çıkmasa?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Ben aylık ödeyeceğim 240 falan oluyor. Üstüne modem ve aktivasyon var. Bu 35Mbps paketi alıp ben ADSL kullanacağım diyebiliyor muyuz acaba en azından modem masrafı çıkmasa?
en düşük vdsl paketleri var

modem ücreti yok aktivasyon var sadece. modemi kullandığınız süre boyunca ücretsiz oluyor iptal ederkende geri yolluyorsunuz

CMT439RAK davet kodu bu

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
pananet- poyraznet- yaninet bunlara bakabilirsin

Top Bottom