30k pc önerisi limit doldurma

sweco

80+
Reaksiyon skoru
5
30k pc önerebilir misiniz? 1tb ssd 32gb ram olursa iyi olur bide beyaz kasa olursa çok iyi olur tüm ekipmanları beyaz aldım sonra kasayı alana kadar kampanyası bitti 39k oldu tabi beyaz olmazsa siyahda olur şimdiden teşekkürler başlıkta limit vardı ondam dolayı limit doldurma yazdım

30k pc önerebilir misiniz? 1tb ssd 32gb ram olursa iyi olur bide beyaz kasa olursa çok iyi olur tüm ekipmanları beyaz aldım sonra kasayı alana kadar kampanyası bitti 39k oldu tabi beyaz olmazsa siyahda olur şimdiden teşekkürler başlıkta limit vardı ondam dolayı limit doldurma yazdım
Valla Kuark summer var 29k itopyada aşırı f/p hocam isteklerinize pek uymasada performans açısından çok iyi

Valla Kuark summer var 29k itopyada aşırı f/p hocam isteklerinize pek uymasada performans açısından çok iyikasa rengi okadar önemli değilde 500gb ssd çok yetersiz ve 16gb ram de düiük kalıyor ve daha geliştirme yapma şansım yok onun için ama yinede teşekkürler

Ram 32 hocam 500ssd ile idare et eklersin ilerde, bu fiyata bundan daha iyi fps veren sistem bulman cok zor

Geri