LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Aklımda Explore 500 var en iyi şeçenek o gördüm varmıdır öneri
Benimde fikrim yok maalesef belki kron xc150 felan vardı10k ya ne var reis
Yenileri 50k olmuş okadar versem daha iyi seçeneklere bakarımbir yıl önce nispeten eş değeri st540 almıştım memnunum bütçe var ise tavsiye ederim.
Dah istiyorum ya hardtrail yada xc olmak zorundadüz yolda süreceksen kron alınabilir dağa çıkacaksan önermem bianchi veya carraro daha iyi olur, düz yolda süreceksen ve kilon fazla değilse dağ bisikleti değil şehir veya yol yarış bisikleti almalısın hangi alanda kullanacağın önemli bu noktada
Yani taksitle almayı düşünüyorum ama yine bakabilirim konyaİkinci el düşünür müsün? Düşünürsen hangi şehirdesin ona göre önerelim.
Yok hocam st540 alın demedüm ona yakın performansta yani exp 500 güzeldi diye hatırlıyorum ben alırkende vardı o seri ile bunun arasında kalmıştımYenileri 50k olmuş okadar versem daha iyi seçeneklere bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dah istiyorum ya hardtrail yada xc olmak zorunda
sakın hocamAklımda Explore 500 var en iyi şeçenek o gördüm varmıdır öneri
ikinci el bakın hocam sıfır 10k ya bisiklet almaya gerek yokYani taksitle almayı düşünüyorum ama yine bakabilirim konya
ikinci elde kovalarsanız güzel şeyler çıkıyor hocam mesela bayramda şu aleti 8kya aldımYani taksitle almayı düşünüyorum ama yine bakabilirim konya
10 kya bakan arkadaş hocam ben 30 civarı bir şey istiyorum açıkçası bu markayı gördüm nasıl merak ettim iyimidr yada az daha çıkıp scale 980 nasıldır deore set var mt200 frenlersakın hocam
2.el bakın hocam
30kya sıfır trde alınacak en iyisi bu yada bunun sx versiyonudur![]()
Dağ Bisikleti Modelleri ve Fiyatları - n11
Dağ Bisikleti ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Dağ Bisikleti çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
XT versiyonun parçaları daha iyi ama arada biraz makas var bütçe varsa XT yoksa SX versiyonu alınPTTAVM: Wrc Conor Comp Sx Sram 12 Vites Dağ Bisikleti 2025
Wrc Conor Comp Sx Sram 12 Vites Dağ Bisikleti 2025www.pttavm.com
ikinci el bakın hocam sıfır 10k ya bisiklet almaya gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikinci elde kovalarsanız güzel şeyler çıkıyor hocam mesela bayramda şu aleti 8kya aldım
konyada bunu buldum 26 tercih ederseniz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...mtb-sifir-parcalar-tek-fiyat-1186138195/detay![]()
Bianchi Magma Comp 9.1 Cues 29 Jant 48cm (L - Xl) Kadro Dağ Bisikleti - Mat Yeşil Celeste
Bianchi Magma Comp 9.1 Cues 29 Jant 48cm (L - Xl) Kadro Dağ Bisikleti - Mat ve Dağ Bisikleti kategorisi ürünlerini en uygun fiyatlarla BikeStore'dan satın alınbikestore.com.tr
hocam scale 980 45k bandına o paraya yeni carraro big 912 bakılabilir ondada deore set m4100 fren judy maşa var 980de suntour x1 var scott havalıdır falan ama parça olarak pek mantıklı değil türkiyede çok pahalılar wrc piyasaya yeni çıktı F/P de en mantıklısı o dediğim gibi kadro olarak en iyisi scott ama o paraya ben olsam big912 alırdım yeni kadro o kadro lapierre prorace ile aynı kadro10 kya bakan arkadaş hocam ben 30 civarı bir şey istiyorum açıkçası bu markayı gördüm nasıl merak ettim iyimidr yada az daha çıkıp scale 980 nasıldır deore set var mt200 frenler
idareten bari şu 26 ya bakayım bitaz daha araştırmak ve bütçe artırmak bana iyi olurhocam scale 980 45k bandına o paraya yeni carraro big 912 bakılabilir ondada deore set m4100 fren judy maşa var 980de suntour x1 var scott havalıdır falan ama parça olarak pek mantıklı değil türkiyede çok pahalılar wrc piyasaya yeni çıktı F/P de en mantıklısı o dediğim gibi kadro olarak en iyisi scott ama o paraya ben olsam big912 alırdım yeni kadro o kadro lapierre prorace ile aynı kadro