Hatta 94.5 olmuş.93
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende 93 gb?
evet zaten indirince şuan 93.6gb diyor
Upload ne alaka?6.45 saat eğer upload 4 ise
upload 5 bazen 7 leri görüyor bu arada bu bağlantı wifi ile ethernetle bağlasamda fark etmez demi ? zaten internet paketim 35 mb bende wifi ile 35 mb alıyorum6.45 saat eğer upload 4 ise
upload testte gösterildiği gibi olmuyor bazen bende 4 gösteriyor 2 veriyorupload 5 bazen 7 leri görüyor bu arada bu bağlantı wifi ile ethernetle bağlasamda fark etmez demi ? zaten internet paketim 35 mb bende wifi ile 35 mb alıyorum
hocam upload kaçsa o hızda indirmiyormu bende öyleUpload ne alaka?
upload yüklemek demek indirmeyle alakası yok.hocam upload kaçsa o hızda indirmiyormu bende öyle
Yok. Yanlış göstermişler size. Eğer indirdiğiniz yerin Türkiye sunucuları varsa sizin aldığınız Download değerinin 8'e bölümü sizin kaç MB/s indireceğinizi gösterir.hocam upload kaçsa o hızda indirmiyormu bende öyle
35 MBPS ile saatte 6 GB indirmezsiniz, 16 MBPS ile saatte yaklaşık 6 GB iniyor. 35 MBPS ile saatte yaklaşık 15 GB indirirsiniz.evet arkadaşlar merhaba 35mb kotasız turkcel internet kllanıyorum forza horizon 4 ultimate edition ortalama kaç saatte iner benim tahminim 12 saat fln sürer saatde 6 gb dln indirir diye düşünüyorum