gorkemagir
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 3500
Bu bütçeyi fazla aşmayacak,mekanik veya varsa manyetik %75 klavye öneriniz var mıdır?
Aula Hero68he manyetik switchli rapid trigger özellikli görünüşüde çok güzel kendimde kullandığım bir klavye öneririm.Bu bütçeyi fazla aşmayacak,mekanik veya varsa manyetik %75 klavye öneriniz var mıdır?
Teşekkürler hocambu videodan bakabilirsiniz.
Hocam Ajazz ak820 pro ve Max he modellerine denk geldim 3000 liraya,bunlardan biri alınır mı?Ben mchose jet75 kullanıyorum çok memnunum
Hocam %75 olsa daha iyi olur.Aula Hero68he manyetik switchli rapid trigger özellikli görünüşüde çok güzel kendimde kullandığım bir klavye öneririm.
Hocam o zaman size kullanmaktan çok keyif alacağınız bir model öneriyorum manyetik switch değil ama benim bir önceki klavyemdi sesi aşık olacağınız cinsten Aula AU75 bu farklı bir modelmiş ama yapıları aynı.Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Ajazz ak820 pro ve Max he modellerine denk geldim 3000 liraya,bunlardan biri alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam %75 olsa daha iyi olur.
Hocam aula f75 ile aynı yapıda ise direkt ona bakabilirim,hem %75,teşekkür ederim.Hocam o zaman size kullanmaktan çok keyif alacağınız bir model öneriyorum manyetik switch değil ama benim bir önceki klavyemdi sesi aşık olacağınız cinsten Aula AU75 bu farklı bir modelmiş ama yapıları aynı.