Gedik Pasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Merhaba arkadaslar 350 tl fiyat bandinda red switch li oyuncu klavyesi onerilerinizi bekliyorum. Bilindik markalar olursa cok iyi olur.
Turkiye sinirlari icerisinde olursa iyi olur hocam 1 hafta icerisinde alip kullanmak istiyorum. Birde numpad olmasi onemli![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
https://www.trendyol.com/redragon/indrah-k555-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-41311195 375 TL aldım aşırı memnunumMerhaba arkadaslar 350 TL fiyat bandinda red switch li oyuncu klavyesi onerilerinizi bekliyorum. Bilindik markalar olursa cok iyi olur.
blue buldum bir taneTurkiye sinirlari icerisinde olursa iyi olur hocam 1 hafta icerisinde alip kullanmak istiyorum. Birde numpad olmasi onemli
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Ara ara geliyor görüyorum dostum takip etmek lazım sadece bir öneriydi