🔥İndirim 36 DOLAR AJAZZ AK871 KABLOSUZ KLAVYE

kosanw

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Kullandığım bir klavye gayet hoş bu fiyata çok iyi şimdi herkes vergi olayı var diyicek uzun süredir epomaker konularında gordugunuz gibi vergi çıkmıyor yüksek ihtimalle yunexpress ile gönderim isterseniz o yüzden bı vergi çıkmaz %90 10 siparişi aşkın süredir vergi çıkmıyor bende alana hayırlı olsun

Kullandığım bir klavye gayet hoş bu fiyata çok iyi şimdi herkes vergi olayı var diyicek uzun süredir epomaker konularında gordugunuz gibi vergi çıkmıyor yüksek ihtimalle yunexpress ile gönderim isterseniz o yüzden bı vergi çıkmaz %90 10 siparişi aşkın süredir vergi çıkmıyor bende alana hayırlı olsun
Evde 3 klavye var hayir almicam

Oooolum 36 dolah ne kadar biliyin mi? (38,75?! HÖÖÖÖYYYT!?)
Nereden baksan ateş pahası daaaa! :)

Benim Logitech var 139 liralık, kaç yıldır da bozulmadı, boyası bozuldu biraz sadece... onu kullanacam... 😂 😂 😂

neyi kötü nasıl kötü neye göre kötü. Kötü bu deyip kaçma ben çok uzun süre kullandım bir tane de arkadaşa sattım taş gibi klavye bir adet eksisi vardı pilli olması. Bu kadar sağlam hissettiren başka bir klavye kullanmadım

neyi kötü nasıl kötü neye göre kötü. Kötü bu deyip kaçma ben çok uzun süre kullandım bir tane de arkadaşa sattım taş gibi klavye bir adet eksisi vardı pilli olması. Bu kadar sağlam hissettiren başka bir klavye kullanmadım
Aynı gorusteyim bu fiyatada çok güzel

Bu klavyeden bende 2 tane var. Ortalama bir parça bu. İş görür ama aman aman bir hissiyat beklemeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,226
Üyeler
186,306
Son üye
tuğcan
Geri