3K TL Mesh Kasa Önerisi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,160
Sistem var sadece kasa değiştireceğim psu ihtiyacım yok, sadece kasa olacak şekilde güzel hava soğutmaya ve toz filtrelemeye sahip kasa önerir misiniz?

corsair 3000d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama toz filtesi var mı bilmiyorum

Zoko amiral almıştım bende. Fanları çok iyi değil ama tasarım ve genişlik olarak çok iyi. Menteşeli cam falan çok kullanışlı

corsair 3000d

ama toz filtesi var mı bilmiyorum
Bende cougar marka var memnunum https://www.incehesap.com/cougar-mx...-temperli-cam-beyaz-gaming-kasa-fiyati-81190/ güzel kasa

Tabi bu yok ama buna benzer var
Zoko amiral almıştım bende. Fanları çok iyi değil ama tasarım ve genişlik olarak çok iyi. Menteşeli cam falan çok kullanışlı
Msi var bende sıkıldım bu kasadan da bunlara geçmeye değer mi onu düşünüyorum şuan. Hep aynı kasayı görmekten sıkıldım. Deepcool cg540 güzel duruyor

Msi var bende sıkıldım bu kasadan da bunlara geçmeye değer mi onu düşünüyorum şuan. Hep aynı kasayı görmekten sıkıldım.
O zaman akvaryum kasaya geç tipinden sıkıldıysan değişiklik olsun😄 geçtiğin kasalar da aynı şekilde sıkacak seni yoksa

O zaman akvaryum kasaya geç tipinden sıkıldıysan değişiklik olsun😄 geçtiğin kasalar da aynı şekilde sıkacak seni yoksa
Kanka haklısın en hoş duranı o ama masanın alt kısmında kalıyor kasa uzun bi masa almak lazım masa üstüne kasa koymak için çünkü monitör 32 inç sığmıyor. Ondan akvaryum alsamda göremeyeceğim o topa o yüzden girmedim.

Geri