3'lü fan mı yoksa sıvı soğutma mı?

Dimi aklım hep bunda takılı ya. Yoksa şimdiye almıştım ben. 3 lü fan alırsam olur ki ilerde 360mm sıvı soğutma almaya kalkışsam elimde patlıyor. Kule tipide çok hantal görünümü var hep kule tipi kullanasım gelmiyor.
En mantıklısı olur.

Arkadaşlar kasam td500 şuan 4 tane fan var
Üst kısma 12cmlik 3 fan daha takabiliyorum. Soğutmaya aşırı önem verdiğim için üste 3 fan daha almak istiyorum. Sınıfsal soğutmada başarılı sickleflow 120 geliyor aklıma 320 TL tutuyor bu şekilde.

Ya da ileri dönük 360mm sıvı soğutma alayım diyorum ama aşırı pahalı. Nerdeyse 1k civarı minimum şu şartlarda alamam.

3lü sickleflow 120mm fan + kule tipi soğutucu mu? (500 lira)

240mm ya da 360mm sıvı soğutucu mu? (800-1200)

Ben 3lü fan + kule tipi soğutucuyu şimdi sipariş verebilirim ama 360mm sıvı soğutucu için yaza kadar para biriktirmem lazım. Yazın alacağım da garanti değil. Ne önerirsiniz?
Donanımını bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama mining yapma planların varsa sıvı soğutucu ile yapmak zararlı, sıvıyı çabuk tüketir. Ama sadece günün 4-5 saati oyun diyorsan sıvı soğutucu

t6 ultra imkansız
ama 700 800 likelr 1200 luk sıvı soğutmaları geçe biliyor.
O kadar imkansız. Bazı 500 600 lira ve üstü hava soğutmalar 120 240mm arasında performans verir ama t6 ultra 120mmden bile kötüdür muhtemelen.
Geçen bir testte görmüştüm bulursam atarım. Galiba t6 ultra değildi bu id coolingin 400 liralık modeli çoğu 240mm ve 360mm sıvı soğutucuya denkti.

Se207 veya se234dur. Bunlar zaten giriş seviye 240mm soğutmalar denk Bi nevi.
Aynen o ikisi de kaliteli. İşte o yüzden kararsız kaldım. Gönlüm aslında 3lü fan ve se 234 den yana ama. Sıvı soğutmalarda çok zarif duruyo kasada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ol
@cengizovic Yanlış yere yazdığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Dedim herhalde okumaya üşendi ve cevap verdi. Sıkıntı yok :D

Aynen o ikisi de kaliteli. İşte o yüzden kararsız kaldım. Gönlüm aslında 3lü fan ve se 234 den yana ama. Sıvı soğutmalarda çok zarif duruyo kasada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ol
Dedim herhalde okumaya üşendi ve cevap verdi. Sıkıntı yok :D
Valla kusura bakma.

Donanımını bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama mining yapma planların varsa sıvı soğutucu ile yapmak zararlı, sıvıyı çabuk tüketir. Ama sadece günün 4-5 saati oyun diyorsan sıvı soğutucu
Elimdeki parçalar imzamda yazıyor. Minning de düşünüyorum. Her zaman değil ama kafam estiğinde yapmak isterim.

PF360 falan alabilirsen çok tatlı olur fp bi üründü ama sanırım fiyatı baya arttı bakmam lazım bi ona göre PF360 alınabilir

Geri