40 45 K arası bilgisayar toplama

L3nsr

80+
Reaksiyon skoru
0
Sahip olduğum bütçe 40 45k arası esneyebilir inventustan arezu xt yi böyle güncelleyebildim kendimce bu fiyata daha iyisi olur mu yada bunu almalı mıyım her türlü şeye açığım genelde cs2 ve arada sırada hikayeli oyunlar oynayan biriyim almak veya almamak ne kadar mantıklı yardımcı olursanız sevinirim yeni fikirlerede oldukça açığım bu fiyata en iyi performansı almak istiyorum
1753411943925.webp

Ekler

• 1753411938542.webp
    1753411938542.webp
    41.2 KB · Hit: 18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata 5070 zorluyorlar sen 4060 topluyorsun

bu markaları çok bilmediğim için bilindik markalardan ilerlemeye çalıştım biostar gibi markalara pek hakim değilim bi sıkıntı çıkarmı emin olamıyorum

Biostar cok eski ama ne kadar kalitelidir veya kronik sorunu var midir? Bios tarafinda guncelleme aliyor mu sorunlari var mi? Bilmiyorum.

Benim tavsiyem diğer parçaları kaliteli seçerek 9060 Xt sistem toplamak olacaktır. İşlemci konusunda da 9700x tercih edebilirsin.

Benim tavsiyem diğer parçaları kaliteli seçerek 9060 Xt sistem toplamak olacaktır. İşlemci konusunda da 9700x tercih edebilirsin.
her ne kadar mantıklı olsa da bu sefer nvidia almaya kafayı takmış durumdayım hepsini orta hallii tutarak böyle yapma tarafındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım çok teşekkür ederim
Biostar cok eski ama ne kadar kalitelidir veya kronik sorunu var midir? Bios tarafinda guncelleme aliyor mu sorunlari var mi? Bilmiyorum.

Geri