40-50BİN LEPTOP ÖNERİSİ.

yusoxdxd

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar, çok kez konu açtım. Kullanım amacı unity, unreal Engine. Yazılım video edit flan.
Taksitle alacağım taksit yapan yerler biliyorsanız söyler misiniz eğer daha iyi bulamazsam Trendyoldan alacağım.
Cevapları alır almaz karar verip sipariş edeceğim.

Arkadaşlar, çok kez konu açtım. Kullanım amacı unity, unreal Engine. Yazılım video edit flan.
Taksitle alacağım taksit yapan yerler biliyorsanız söyler misiniz eğer daha iyi bulamazsam Trendyoldan alacağım.
Hepsiburada da peşin fiyatına 9 taskit varmış. Qnb finans kredi kartı var ama üstünde Trendyol yazısı olan kart geçerli olur mu

eğer bütçeni arttırma imkanın varsa 5060 laptop buna bakabilirsin ekran kartı güzel işlemcisi gayet güçlü

eğer bütçeni arttırma imkanın varsa 5060 laptop buna bakabilirsin ekran kartı güzel işlemcisi gayet güçlü
5060 ve 5070 ekran kartlarında gamegraj isimli markanın ürünleri çok uygun da markayı tanımıyorum uzun vadede üzer mi bilmiyorum aksi halde bilindik markalarda 5060 ve 5070 hayal

HP victuslar kronik diyorlar %80i önermiyor HP omenler nasıl

5060 ve 5070 ekran kartlarında gamegraj isimli markanın ürünleri çok uygun da markayı tanımıyorum uzun vadede üzer mi bilmiyorum aksi halde bilindik markalarda 5060 ve 5070 hayal
videolardan ve kullanıcılardan araştırmanız lazım benimde fazla bilgim yok

Fiziksel parçalar yurt dışından, yazılımı yurt içinden olduğu için büyük bir sorun çıkma ihtimalî düşük. 4000 serisindeki performansı gayet iyi muadillerine göre, 5000 serisi de öyle görünüyor.
HP victuslar kronik diyorlar %80i önermiyor HP omenler nasıl
Game Garaj alınabiliyorsa HP'ler es geçilebilir. Tam sorunsuz değiller, büyük sorunları veya ufak tefek kusurları bulunuyor.

Geri