40 bin tl hazır sistem önerisi

Veloctyz

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
40000
Selamlar. 4 veya 5 güne bir kasa alcağaım. Bütçem 40k civarında. Öncelikle bu bütcede 9060XT 5060 Ti gerisinde 7800XT de teknoloji olarak çok geride FSR3 o yüzden AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum. NVIDIA Reflex falan da var o yüzden bu bütçede küçük bir araştırma sonucu bu hazır sistemi buldum.
KASA sizce nasıl bu bütcede başka yani daha iyi ya da daha F/P kasa var mı? Sizce ne yapmalıyım?

Not: Kasada özelleştirme olarak ekran kartında INNO3D Twin OC yerine düz Twin OC siz versiyonu seçildi çünkü bence OC 30MHz'ye 800 TL vermeye değmze. Bir de RAM kısmında +285 TL ile 6000MHz RGB olan seçdim gerisi aynı. Yardım eden hereke şimdiden ço kteşekkürler.

Not: Kasada özelleştirme olarak ekran kartında INNO3D Twin OC yerine düz Twin OC siz versiyonu seçildi çünkü bence OC 30MHz'ye 800 TL vermeye değmze.
Şaka mı yapıyorsun yoksa gerçekten ciddi misin? Sistemde palit 16 GB olmasına rağmen niye gidip bir insan 8 GB vrame kendi rızası ile düşer anlamak güç.
1751524902079.webp

Gördüğün haliyle 41K zaten alıp geçebilirsin gayet yeterli bütçene göre alabileceğin bir sistem.

Şaka mı yapıyorsun yoksa gerçekten ciddi misin? Sistemde palit 16 GB olmasına rağmen niye gidip bir insan 8 GB vrame kendi rızası ile düşer anlamak güç.
Alıntıyı görüntüle
Gördüğün haliyle 41K zaten alıp geçebilirsin gayet yeterli bütçene göre alabileceğin bir sistem.
hocam ben 8gb düşmedim ki inno3d 16gb vardı palit yokdu şuanda sistem açılmıyor ben 8gb sdeçmedim linkde hata olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde şuan https://www.tebilon.com/amd-7500f-m...6g-gaming-oc-16gb-a620-kinston-16gb-ddr5-1tb/ şu sitemi düşünyorum ekran kartından daolyı bitrde winmos çok gömmüşler

hocam ben 8gb düşmedim ki inno3d 16gb vardı palit yokdu şuanda sistem açılmıyor ben 8gb sdeçmedim linkde hata olmuş

birde şuan https://www.tebilon.com/amd-7500f-m...6g-gaming-oc-16gb-a620-kinston-16gb-ddr5-1tb/ şu sitemi düşünyorum ekran kartından daolyı bitrde winmos çok gömmüşler
Yazdığın mesaja göre sadece 8 GB inno3dler vardı o yüzden öyle yazdım attığın sisteminde anakartı alınacak gibi değil 40Kyı çöpe atmaya değmez M2'de oldukça yetersiz ve kalitesiz markası iyi ama model olarak kötü

Yazdığın mesaja göre sadece 8 GB inno3dler vardı o yüzden öyle yazdım attığın sisteminde anakartı alınacak gibi değil 40Kyı çöpe atmaya değmez M2'de oldukça yetersiz ve kalitesiz markası iyi ama model olarak kötü
hocam evet stokları bitmiş inno3d 16gb o yüzden olmuş anarkt knusunda hocam neden ya msi PRO b550 kötü mü?

hocam evet stokları bitmiş inno3d 16gb o yüzden olmuş anarkt knusunda hocam neden ya msi PRO b550 kötü mü?
Yanlış yazdın herhalde b550 am4 soket sen bana am5 soket pc atıyorsun b650 yazacaksaydın da b650 chipset bir anakart için mosfet soğutucu olmaması yüzünden alınmaz tebilon elindeki anakartları itelemeyi seviyor keza itopya sinerji gibi sayfalarda öyle mosfetinde soğutucu olmayan ürünlere para harcamaya değmez tek tek topla geç topla daha iyisini topla

Hocam son durum şöyle tebillonda anakrt B serisine +400 ssd WD blue oldu 41.500 oldu fiyat yada gamegarajda sizce ahngisi

Yanlış yazdın herhalde b550 am4 soket sen bana am5 soket pc atıyorsun b650 yazacaksaydın da b650 chipset bir anakart için mosfet soğutucu olmaması yüzünden alınmaz tebilon elindeki anakartları itelemeyi seviyor keza itopya sinerji gibi sayfalarda öyle mosfetinde soğutucu olmayan ürünlere para harcamaya değmez tek tek topla geç topla daha iyisini topla
evet hocam isimde hata olmuş biostarda varmı sogutucu ben hiç bilmiyorum o ksımları

hocam ben biraz aaraştırdım ama msi sogutma konusunda çok daha iyi oalrak buldum

hocam ben biraz aaraştırdım ama msi sogutma konusunda çok daha iyi oalrak buldum
Ventus serisi ısınır olarak bilinir yerinde olsam upgrade yapmayı bırak o sistemleri almam bile mantıklı gelmiyor bana bende bakıyordum ancak vazgeçtim parça parça toplarım daha iyi

Ventus serisi ısınır olarak bilinir yerinde olsam upgrade yapmayı bırak o sistemleri almam bile mantıklı gelmiyor bana bende bakıyordum ancak vazgeçtim parça parça toplarım daha iyi
hocam parça parça çok sıcak bakmıyorum ventus serisi ile neyi kastediğinizi anlamadım ama ekran kartı ise o ventus değil gaming oc ama ?

bird ebende gamegaraj açılmıyor ya sayfa görüntülenemdi gibi bir ahta veriyor

hocam parça parça çok sıcak bakmıyorum ventus serisi ile neyi kastediğinizi anlamadım ama ekran kartı ise o ventus değil gaming oc ama ?

bird ebende gamegaraj açılmıyor ya sayfa görüntülenemdi gibi bir ahta veriyor
İlginçmiş GameGarajın yüklenmemesi o sistemi illa alacağım diyorsan x2 ram yapıp alabilirsin diyebileceğim en son şey bu olur pek önerebileceğim bir sistem değil

İlginçmiş GameGarajın yüklenmemesi o sistemi illa alacağım diyorsan x2 ram yapıp alabilirsin diyebileceğim en son şey bu olur pek önerebileceğim bir sistem değil
yok hocam cidden buyrun ss acaba goodbye dpi ile mi açılmıyor ama sizin attıınız ss den ilerliyorum şuan
1751530812830.webp

Eevt şu an 2 sistemide ayarladım ama çok arada Tebilon ile GameGaraj işlemciler aynı anakrt biri BIOSTAR biri MSI herhalde MSI daha iyidir zaten erkankartında Palit MSI gene dah iyidir RAM'de GameGaraj 32 ama twinmos işte bu sistem olursa ileride bir tane daha 16 laıp koyulabilir SSD WD blue GameGaraj cruial P310 burayı bilmiyorum kasa da XPG lander ile DeepCool herhalde XPG daha iyidir sogutucu aynı diytelim bu şekilde olunca Tebilon 900TL daha pahalı sence hangisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,014
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri