40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

0__0

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
40000
Maksimum 40.000 TL bütçeyle hazır masaüstü bir sistem toplamak istiyorum.
Aşağıya farklı hazır sistemler bırakıyorum. Bu sistemlerin donanım – performans – fiyat/performans olarak karşışatırılmasını rica ediyorum. Ayrıca bu bütçeye daha mantıklı DDR5 bir sistem öneriniz varsa memnun olurum.
bağlantılar:
Scorpion 9060XT
Gold E-Sports
LANDER 5A
BLADE-DUALRX9060

Maksimum 40.000 TL bütçeyle hazır masaüstü bir sistem toplamak istiyorum.
Aşağıya farklı hazır sistemler bırakıyorum. Bu sistemlerin donanım – performans – fiyat/performans olarak karşışatırılmasını rica ediyorum. Ayrıca bu bütçeye daha mantıklı DDR5 bir sistem öneriniz varsa memnun olurum.
bağlantılar:
Scorpion 9060XT
Gold E-Sports
LANDER 5A
BLADE-DUALRX9060
abdullahın duyuracağı sistemleri bekle derim, attıklarının pek alınır yanı yok gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: 0__0
  • Beğen
Reaksiyonlar: S4N0

ddr5 sistem 39.999 TL tabii ki bir iki parça özelleştirilebilir ama attığınız sistemlerden daha iyi olduğu kesin
Bende bunu aldım kasa ve ssd değiştim.43k ya almış bulundum

soğutucu ve anakartta değiştirilebilirdi bence tabi öyle yapınca bütçenizi aşıyosa ayrı en kötü bi zaman sonra değişiklikler yapmaya başlarsınız
bi kaç ay önce o şekilde düşünerek 14600kf + 5060 ti 16gb sistemi 55e mal etmiştim. Şimdi giriş seviye parçalar ile bu paraya satıyorlar. Çok abartmak istemedim işlemci çok fazla ısınmıyor anakartta yeterli olacağını düşünüp bıraktım. Aksi bir şey görürsem artık güncellerim dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,455
Üyeler
186,069
Son üye
civilim
Geri