Öneri 400 TL'yi geçmeyecek şekilde klavye tavsiyesi

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
605
Konuyu tekrar açıyorum istediğim cevabı alamadım.

Pusat k3

ne pusatmış arkadaş başka alternatifimiz yok mu ?
Kardeşim öneri istiyorsun öneriyoruz işte. Benim ağustos da açtığım konuya kadar da yazmışsın yani. 400 TL ye bizzat kendim kullandığım ve memnun olduğum incelemesini de yaptığım klavyeyi öneriyorum. Gamepower markasın da sorun yaşayan arkadaşlar var. Pusat sunduğu ekstra özellikler ve teknik servis bakımından her türlü önde zaten. Ne istiyorsun daha anlamadım? Pusatın 400 TL de kalması da yine iyi yani fiyat arttırmadılar.

Kardeşim öneri istiyorsun öneriyoruz işte. Benim ağustos da açtığım konuya kadar da yazmışsın yani. 400 TL ye bizzat kendim kullandığım ve memnun olduğum incelemesini de yaptığım klavyeyi öneriyorum. Gamepower markasın da sorun yaşayan arkadaşlar var. Pusat sunduğu ekstra özellikler ve teknik servis bakımından her türlü önde zaten. Ne istiyorsun daha anlamadım? Pusatın 400 TL de kalması da yine iyi yani fiyat arttırmadılar.
Zaten şu an pusat almayı düşünüyorum birden fazla alternatifim olsa daha iyi olur diye düşündüm.

Zaten şu an pusat almayı düşünüyorum birden fazla alternatifim olsa daha iyi olur diye düşündüm.
200 TL'ye çok bilinmeyen bir marka var. 270 tl James Donkey var. 400 bütçen var diye Pusat önerdim. Pişman olmazsın diye düşünüyorum al gitsin. Ülke de bütçe kısıtlıysa alınacak ürün de kısıtlı ama Pusat 400 tl ye çok iyi özellikler sunuyor. Al gitsin.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,274
Üyeler
193,315
Son üye
burdaknk
Geri