Neler Yeni

4060 5600 sistem alınır mı?

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
App

Eğerki bütçe varsa net olarak 2. Sistemi tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
samet

Güzel sistemler ama nvdia olsun istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ana kartını çok ufak farkla 550 yapın rami klev 3600mhz modelini yapın lexarın 1tb son olarak psunuzu bir fenixin BFG gol versiyonunu alın. 29.857 tl

Evet hocam bu parçalar ile hazır olanı önereyim. Sana katılıyorum bu bütçede, böyle bir sistem toplamak daha mantıklı.

Kasayı msi 600w
Anakartı b650
Ramlarıda cl36 yapılıp alınırsa güzel sistem olur şuanki hali biraz sıkıntı
IMG_1333.jpeg

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sefer

Hocamdan müq sistemler gelmiş, evet bunlar çok daha f/p, bizim attığımız sistemlere bakınca. Hocam bu sistemler kaçmaz performansına oranla 2 sistem de müq.

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet
Sence bu nasıl kral ama bunda 3 taksitle 38k oluyor ona göre
Hocam tek tek toplarsanız 4060 ti 16 gb çıkıyor 34 e illa hazır sistem mi olacak? Taksitle 34 e hazır sistemlerde 16 gb olanı var mı bilmiyorum ama eğer 1-2k fazlasına 16 gb olabı varsa kesin 16 gb olanı alın ekran kartının

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sefer
Sence bu nasıl kral ama bunda 3 taksitle 38k oluyor ona göre hesapla Alıntıyı görüntüle
Hocam ben de sistemler arasında gittim geldim konuyu okurken, 4060 ti sistem 30k imiş. Bence 2k daha fazla paraya o sistemi al son tavsiyem o olur. F/p olarak çok iyi ve sen de amd tercih etmiyormuşsun zaten sana da uyar hocam. Bir şey daha soyliyim hocam aman sistemi fazla ozelleştirme, 35k'ya kadar çıkıyor. Bence bütçe yükselecekse, gpu + cpu için harcanmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
samet
Hocam ben de sistemler arasında gittim geldim konuyu okurken, 4060 ti sistem 30k imiş. Bence 2k daha fazla paraya o sistemi al son tavsiyem o olur. F/p olarak çok iyi ve sen de amd tercih etmiyormuşsun zaten sana da uyar hocam. Bir şey daha soyliyim hocam aman sistemi fazla ozelleştirme, 35k'ya kadar çıkıyor. Bence bütçe yükselecekse, gpu + cpu için harcanmalı.
Pckolik sistemi al diyorsun yani taksitle bana 38 E geliyor

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sefer
Hocam tek tek toplarsanız 4060 ti 16 gb çıkıyor 34 e illa hazır sistem mi olacak? Taksitle 34 e hazır sistemlerde 16 gb olanı var mı bilmiyorum ama eğer 1-2k fazlasına 16 gb olabı varsa kesin 16 gb olanı alın ekran kartının
Evet hocam hazır sistemlerde böyle kötü bir yanı var, özelleştirdikçe f/p olmaktan çıkıyor. Tek tek toplanabilir dediğin gibi, bu şekilde parçalar tercih edilecekse. Sunu da soyliyim 4060ti 16gb daha iyi olur dediğin gibi. 8gb biraz sıkıntı, vram yetmeyebilir ağır oyunlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pckolik sistemi al diyorsun yani taksitle bana 38 E geliyor
Oyle diyordum ama özelleştirince ve taksitle fiyat 38 oluyorsa bir de tek tek toplamayı dene hocam ve 16gb olmasına özen göstermeni tavsiye ederm ekran kartının.

Top Bottom