Fiyatına göre gayet yeterli tablet.merhabalar 4k 4.5k arası tablet arıyorum fp olarak önerebileceğiniz tablet varmıdır
benimde aklımda bu vardı teşekkürler
Bu daha iyimerhabalar 4k 4.5k arası tablet arıyorum fp olarak önerebileceğiniz tablet varmıdır
hocam hangi konuda pek anlamam tabletten yeğenime alıcam
Zor gibi ama akıcılık konusunda honor iş görecektir.pubgde 90 fps veren varmıdır bu fıyatlarda
Samsung'da MTK işlemci bulunuyor ve bu yüzden 1 yıl sonra kasılmalar olacaktır. Honor'da ise, SD işlemci bulunuyor ve hafızası daha yüksek.hocam hangi konuda pek anlamam tabletten yeğenime alıcam
teşekkürlerZor gibi ama akıcılık konusunda honor iş görecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung'da MTK işlemci bulunuyor ve bu yüzden 1 yıl sonra kasılmalar olacaktır. Honor'da ise, SD işlemci bulunuyor ve hafızası daha yüksek.
90 mı 60 fps veren yok nerdeyse hep 40 fpspubgde 90 fps veren varmıdır bu fıyatlarda
Tab A9 plus da mediatek kafaya bak yaZor gibi ama akıcılık konusunda honor iş görecektir.
Samsung'da MTK işlemci bulunuyor ve bu yüzden 1 yıl sonra kasılmalar olacaktır. Honor'da ise, SD işlemci bulunuyor ve hafızası daha yüksek.
butceyyı artırsam 6 7 k90 mı 60 fps veren yok nerdeyse hep 40 fps
Ürün açıklamasında, MTK işlemci olarak belirtilmiş. Sizin uyarınızdan sonra kontrol ettim ve SD işlemci olduğunu öğrendim.Tab A9 plus da mediatek kafaya bak ya
Ozelliklere bak sd 685 le sd 695.Honor Pad X9 (4 GB) - Samsung Galaxy Tab A9+ (4 GB / 64 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Honor Pad X9 (4 GB) - Samsung Galaxy Tab A9+ (4 GB / 64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Samsungun işlemcisi daha iyi...
Bunlar da test sonuçları 100k çakıyor antutu da...Snapdragon 695 vs Snapdragon 685: tests and benchmarks
We put Qualcomm Snapdragon 695 against Snapdragon 685 to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net