5.000₺-5.500₺ arası sistem

Yusuf55mi

80+
Reaksiyon skoru
68
Screenshot_2020-04-06-02-07-03-372_com.android.chrome.webp

Arkadaşlar bu bütçeye böyle bir sistem öneririm biraz da indirim kovalarsanız veya ikinci el alırsanız bir iki parçayı daha da ucuza toplayabilirsiniz. Özel sistem toplama ya da yüksletme isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim her türlü. Zaten virüs sebebiyle devamlı evdeyim. Yazmaya çekinmeyin arkadaşlar.

Bence donanım arşivinin yaptığı 5300 TL Değerinde pc alınır. Ama buda iyi

Düştüğümüz hallere bak şu ekran kartı yurt dışında 180 190 dolar bizde 1500 :D

Anakart 2666mhz iken ram 3000mhz sorun çıkmaz mı :? Bence amd işlemci kullan ve daha iyi bir sistem yapabilirsin

kasa bence çok pahalı ve havalandırma burdan kötü gibi görünüyor hazır sistemler bu sisteme göre daha avantajlı

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu bütçeye böyle bir sistem öneririm biraz da indirim kovalarsanız veya ikinci el alırsanız bir iki parçayı daha da ucuza toplayabilirsiniz. Özel sistem toplama ya da yüksletme isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim her türlü. Zaten virüs sebebiyle devamlı evdeyim. Yazmaya çekinmeyin arkadaşlar.
Bence sistem güzel ama işlemci şu dönemde i3 9100f pek fazla iyi değil diye düşünüyorum?

Bence sistem güzel ama işlemci şu dönemde i3 9100f pek fazla iyi değil diye düşünüyorum?
Aslında ben de kendi sistemimde AMD bir işlemciyle besliyorum sistemi lakin bazen intelin de avantajları olmuyor değil o yüzden bu sistemde Intel ile çok büyük bir bütçe kullanmadan dizeyim dedim. Yardım isteme değil de yerdım isteyenlere yardım etme floodu gibi oldu bu yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,634
Son üye
Vadosuno
Geri