5 Bin lira telefon önerisi

Arkadaşlar bütçem değişti o yüzden yeni konu açtım lütfen en fazla 5 bin lira olan, kamerası güzel, oyun oynatabilecek, kısaca bu fiyata alınabilecek en iyi telefonu lafı dolandırmadan söyleyebilir misiniz? İkinci el almayı düşünmüyorum. Lütfen bütçeyi şu kadar arttırırsan şunu alırsın gibi şeylerde söylemeyin. Direkt 5000 liraya piyasadaki en iyi telefon nedir?
Realme 8 alabilirsin.

Günlük kullanım yanında clash royale, en fazla wild rift oynanacak bir cihaz
O zaman ben Redmi Note 11 öneririm. 6nm işlemci, 90Hz Amoled ekran falan günlük kullanımda gayet iyi olacaktır. İşlemci de oyun odaklı olmasa da dediğin oyunları rahatlıkla oynatacak kadar güçlü.

O zaman ben Redmi Note 11 öneririm. 6nm işlemci, 90Hz Amoled ekran falan günlük kullanımda gayet iyi olacaktır. İşlemci de oyun odaklı olmasa da dediğin oyunları rahatlıkla oynatacak kadar güçlü.
Sizde yazdığımı okumadınız galiba almayı çok isterdim ama babam alt marka almama izin vermiyor

Xiaominin alt markası. Ve evet samsung vs istiyor

Evet biliyorum alt markası
Tamamda Oppo kendi telefonlarının kalitesi Realmelerden daha fazla değil sadece yeni bir ad altında ?

Xiaominin alt markası. Ve evet samsung vs istiyor

Evet biliyorum alt markası
Realme neyse de Redmi niye alınmıyormuş yav, Türkiye’de Xiaomi kullanıyorum diyenlerin %90 ının telefonu redmidir bu arada 😀

Samsung olarak alabileceğin en iyi cihaz M23 5G olur büyük ihtimalle, işlemci falan iyi ama ekran kalitesi üzebilir.

Tamamda Oppo kendi telefonlarının kalitesi Realmelerden daha fazla değil sadece yeni bir ad altında ?
Hocam kesinlikle öyle bana kalsa direkt realme 8 veya redmi note serisinden alıcam ama anlatamıyorum adama alt markası daha kalitesiz olur falan diyo çıldırıcam gerçekten
Realme neyse de Redmi bite alınmıyormuş yav, Türkiye’de Xiaomi kullanıyorum diyenlerin %90 ının telefonu redmidir bu arada 😀

Samsung olarak alabileceğin en iyi cihaz M23 5G olur büyük ihtimalle, işlemci falan iyi ama ekran kalitesi üzebilir.
Kesinlikle doğru tespit anlatamıyorum ki adama. Tavsiye için teşekkürler.

Hocam kesinlikle öyle bana kalsa direkt realme 8 veya redmi note serisinden alıcam ama anlatamıyorum adama alt markası daha kalitesiz olur falan diyo çıldırıcam gerçekten
Samsung A ve M serileri de Samsung alt markası o zaman, S serisi alsın alabiliyorsa 😀

Bu arada kalite olarak orta bütçede Redmi bence Samsung M serisini A serisini ezer geçer. Samsung alt serilerinde hep kronik sorunlar fırlıyor bu aralar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,974
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri