Neler Yeni

5 Günlük Fitness Antrenman Programım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Antrenman programı soranlar oluyor bazen bende paylaşım gereği duydum benimde uygulamış olduğum program bu şekilde haftasonu gidemem diyenler için de alternatif program ekliyorum benim off günlerim sabit Perşembe ve Pazar olmak üzere 2 gün bu programdan verim alıyorum diyebilirim her bölgeyi haftada 2 defa çalışıyorum bacak hariç uygulayabilirsiniz tavsiye ederim 😊

Pazartesi : Sırt / Ön Kol
Salı : Göğüs / Arka Kol
Çarşamba : Omuz / Bacak
Perşembe : Dinlenme
Cuma : Sırt / Ön Kol
Cumartesi : Göğüs / Arka Kol / Omuz
Pazar : Dinlenme

Pazartesi : Sırt / Ön Kol
Çarşamba : Omuz / Bacak
Perşembe : Sırt / Ön Kol
Cuma : göğüs / arka kol / omuz

Pazartesi : Bacak/Karın
Çarşamba : Omuz / Arka Kol/ Ön Kol
Cuma : Arka Kol / Ön Kol
Cumartesi : Bacak/Göğüs
Pazar : Omuz/Sırt

Dinlenme 1 gün. hangi gün olduğu önemli değil. modum iyi değilse o gün dinlenirim. mesela bugün.
Sonra aynı sıradan kaldığım yerden devam.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazartesi : Bacak/Karın
Çarşamba : Omuz / Arka Kol/ Ön Kol
Cuma : Arka Kol / Ön Kol
Cumartesi : Bacak/Göğüs
Pazar : Omuz/Sırt

Dinlenme 1 gün. hangi gün olduğu önemli değil. modum iyi değilse o gün dinlenirim. mesela bugün.
Sonra aynı sıradan kaldığım yerden devam.
Sen kollara önem veriyorsun ben daha çok üst bölgeye yoğunlaşiyorum gerçi önemli olan kası haftada kaç set yaptığın ve ne kadar hasar verdiğin birde dinlenmen lazım kaslar dinlenirken toparlanıyor sende off günü yok neredeyse zor olur gibi geldi ama sana bağlı tabii ki bu durum bundan verim alıyorsan devam kolları büyütmeye odaklı gidiyorsun sanırım birazda 😄

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Ev mi spor salonu mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Sen kollara önem veriyorsun ben daha çok üst bölgeye yoğunlaşiyorum gerçi önemli olan kası haftada kaç set yaptığın ve ne kadar hasar verdiğin birde dinlenmen lazım kaslar dinlenirken toparlanıyor sende off günü yok neredeyse zor olur gibi geldi ama sana bağlı tabii ki bu durum bundan verim alıyorsan devam kolları büyütmeye odaklı gidiyorsun sanırım birazda 😄
aynen kola çalışıyorum. ve farkedilir şekilde kollar gelişti. 1 gün off. hangi gün olduğu önemli değil. sıra kaldığı yerden devam ediyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne kadar ödeme yapıyorsun
Knka ben 6 bine kayıt olmuştum senelik ama az kaldı şimdi 12 bin abimler yeni kayıt oldu bir yere onlar 5 bin verdi senelik 5/7/9/12 değişiyor ya fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen kola çalışıyorum. ve farkedilir şekilde kollar gelişti. 1 gün off. hangi gün olduğu önemli değil. sıra kaldığı yerden devam ediyor.
Beslenme ile ilgili ya bu daha çok kütle alırsan büyürsun yoksa benim gibi aynı kiloda kalırsın 😂

Knka ben 6 bine kayıt olmuştum senelik ama az kaldı şimdi 12 bin abimler yeni kayıt oldu bir yere onlar 5 bin verdi senelik 5/7/9/12 değişiyor ya fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beslenme ile ilgili ya bu daha çok kütle alırsan büyürsun yoksa benim gibi aynı kiloda kalırsın 😂
şuan parçalamadayım. 1 yıl oldu. 1 ay sonra bulka giriyorum. bakalım. martta tekrar definasyon.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
şuan parçalamadayım. 1 yıl oldu. 1 ay sonra bulka giriyorum. bakalım. martta tekrar definasyon.
He senin işin zor Allah kolaylık versin ben kas inşa etmeye çalışıyorum birde temiz kütle almaya bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom