Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 564
5 Ocak tarihinde donut veya küçük boy patates alabiliyosunuz patatesi küçük oluyor donutu güzel ve pahalı donutu seçtim ben
gereksiz benceAlıntıyı görüntüle
5 Ocak tarihinde donut veya küçük boy patates alabiliyosunuz patatesi küçük oluyor donutu güzel ve pahalı donutu seçtim ben
taş attında elin mi yoruldugereksiz bence
Sadece bir kere mi oynanabiliyor? Bir kere oynadım bir daha oynayamıyorum.Alıntıyı görüntüle
Hocam siz nasıl her seferinde kazanıyorsunuz oyun çok zor 475 yapmışlar puanıAlıntıyı görüntüle
mcdonalds bizi iyi karşıladıSanırım 4lü veya 5li patlatıp ek süre alma dışında yapılabilecek bi taktik yok gibi. İşin garip tarafı adamlar 250 puana menü verdiler şuanda 475 puana bi tane patates veriyolarİyi kötü dizdim kendime bi menü hafta sonu yakuptv ziyafeti çekecem
Full 4 lü getirmeye çalış genelde hamburger ve patateslerin renkleri daha anlaşıla bilir olduğu için onları denk getirmeye çalış eğer getiremiyosan aşağıdaki yenile düğmesine bas bu sefer ordan 4 lü bulmaya çalış en belirgin renkler onlar ollduğu için bulman çok zor olmaz ben 475 puan yaptım ardından 100 saniye ekstra kaldıHocam siz nasıl her seferinde kazanıyorsunuz oyun çok zor 475 yapmışlar puanı
Npc misiniz abi nasıl yapamıyorsunuz ya.Yapamadım olm bune ne kadar zor olmuş menüyü daha kolay vermişlerdi![]()