efsanevidemir
80+
He kanka NPC yiz? .DNpc misiniz abi nasıl yapamıyorsunuz ya.
He kanka NPC yiz? .DNpc misiniz abi nasıl yapamıyorsunuz ya.
Ben de 4 lü denedim bulamadım yeniledim felan derken bitti süreÇok basitmiş aslında. Zorlanıyordum ben de ama şimdi 800 puan gerekse de yaparım. 4'lü eşleşme yakalamaya çalışınca sınırsız süre gibi bir şey oluyor Bugün bedava donut aldım bakalım yarın ne gelirse o da bende
4 bulamayınca bir iki defa 3 yapınca yine 4 geliyorBen de 4 lü denedim bulamadım yeniledim felan derken bitti süre
Aaa ben hep 4 bulmaya çalıştım bulamayınca yeniledim yeşekkekkür ederim4 bulamayınca bir iki defa 3 yapınca yine 4 geliyor
Kardeşim bana bir anlat hele,dün liseli gençler geldi 10 paket nugget aldı şaşırdımbeleş nugget kampanyası da var, bilgi almak isterseniz dm açın anlatim.
467 yaptim tam son 4 luyu yaptim sure bitti cildiriyorum475 puan yapmışlar olum bune
Cihaz 120Hz ise oyunu oynarken 60Hz yap.Telefonda 372G var fakat oyun aşırı kasıyor. 100 puanda kaldım ben.
Aynen öyle. 30 saniye süreyle başlattı 40 saniyeyle bitirdim oyunuÇok basitmiş aslında. Zorlanıyordum ben de ama şimdi 800 puan gerekse de yaparım. 4'lü eşleşme yakalamaya çalışınca sınırsız süre gibi bir şey oluyor Bugün bedava donut aldım bakalım yarın ne gelirse o da bende
Arkadasini davet et kazan kampanyasi, ozelden davet kodu atacak kendisi de alacak Evde baska telefon varsa kendiniz acin hesap sonra davet kodu kullanin kendi hesabinizdan ve o diger hesaptan sonra da 8 nugget bedava yiyinKardeşim bana bir anlat hele,dün liseli gençler geldi 10 paket nugget aldı şaşırdım
Az once tekrar denedim iki defa, birinde 450 puanda kaybettim, digerinde 20 saniyem kaldi 490 puanla bitirdim patlamaya devam etse 520 530 olacaktiAynen öyle. 30 saniye süreyle başlattı 40 saniyeyle bitirdim oyunu
patatesi alıcaksan hiç alma daha iyi evden kızartırım daha iyi donuta geçen gün 55 tl verdim sdadasdasdasBuglanip dondu ve vermedi bugün, sinir oldum. Gitti bedava patates