❌İndirim Bitti! 💥💥💥 5 OCAK 💥💥💥McDonald Bedava Donut veya Küçük boy patates💥💥💥

Çok basitmiş aslında. Zorlanıyordum ben de ama şimdi 800 puan gerekse de yaparım. 4'lü eşleşme yakalamaya çalışınca sınırsız süre gibi bir şey oluyor :D Bugün bedava donut aldım bakalım yarın ne gelirse o da bende

Çok basitmiş aslında. Zorlanıyordum ben de ama şimdi 800 puan gerekse de yaparım. 4'lü eşleşme yakalamaya çalışınca sınırsız süre gibi bir şey oluyor :D Bugün bedava donut aldım bakalım yarın ne gelirse o da bende
Ben de 4 lü denedim bulamadım yeniledim felan derken bitti süre 😂😂

Telefonda 372G var fakat oyun aşırı kasıyor. 100 puanda kaldım ben.

Telefonda 372G var fakat oyun aşırı kasıyor. 100 puanda kaldım ben.
Cihaz 120Hz ise oyunu oynarken 60Hz yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle. 30 saniye süreyle başlattı 40 saniyeyle bitirdim oyunu 😂

Kardeşim bana bir anlat hele,dün liseli gençler geldi 10 paket nugget aldı şaşırdım :D
Arkadasini davet et kazan kampanyasi, ozelden davet kodu atacak kendisi de alacak :D Evde baska telefon varsa kendiniz acin hesap sonra davet kodu kullanin kendi hesabinizdan ve o diger hesaptan sonra da 8 nugget bedava yiyin :D

Aynen öyle. 30 saniye süreyle başlattı 40 saniyeyle bitirdim oyunu 😂
Az once tekrar denedim iki defa, birinde 450 puanda kaybettim, digerinde 20 saniyem kaldi 490 puanla bitirdim patlamaya devam etse 520 530 olacakti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri