M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,193
ben mekanik olmasından dolayı GTX seçerdim ama rampagede kötü değildir
ben mekanik olmasından dolayı GTX seçerdim ama rampagede kötü değildir
bu fiyata mekanikmiş bide bomba gibi elinizde kalir gibime geldiçinli üreticilerden birisi hocam gamepower rampage gibi fason mal getirtiyor kalitesi fiyatına göre oluyor ama bu ürünün fiyatı gayet güzel
ne swichler var bu klvayedeben mekanik olmasından dolayı GTX seçerdim ama rampagede kötü değildir
yıllardır bu paralara mekanik klavyeler satılıyor tabi sorun olabilir şansa kalmış bu paraya alacağınız TÜM klavylerde uzun süre kullanım imkansıza yakınbu fiyata mekanikmiş bide bomba gibi elinizde kalir gibime geldi
17 dolarlık klavyede ne zamandan beri switch soruyorsunuz ?bu fiyata mekanikmiş bide bomba gibi elinizde kalir gibime geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne swichler var bu klvayede
şansa bagli diyosun preonunda iyisi çikar kotusu çikar ozaman beyfendi yanliş anlamayindayıllardır bu paralara mekanik klavyeler satılıyor tabi sorun olabilir şansa kalmış bu paraya alacağınız TÜM klavylerde uzun süre kullanım imkansıza yakın
zaten kendime almıcam onu arkadaşım düşünsün ben https://www.asus.com/tr/accessories/keyboards/tuf-gaming/tuf-gaming-k3/ bunu kullanıyorumyıllardır bu paralara mekanik klavyeler satılıyor tabi sorun olabilir şansa kalmış bu paraya alacağınız TÜM klavylerde uzun süre kullanım imkansıza yakın
preo yapı olarak dandik bir klavye tamamı plastik yapıda benim attığım klavyede aluminium switch yatağı var arada malzeme kalitesi farkı var preodaki keycaplar naylondan başka bir şey değilşansa bagli diyosun preonunda iyisi çikar kotusu çikar ozaman beyfendi yanliş anlamayinda
soramazmiyiz(17 dolarlık klavyede ne zamandan beri switch soruyorsunuz ?)
mantıklı değil bilinçsiz bir alıcı iseniz sorarsınızsoramazmiyiz
tmm siz gidin araştirmadan en dandik swichli klavyeyi alin gelin yanliş anlamayin kavga cikarmak istemiyorum ikimizde ban yiyiyecegizmantıklı değil bilinçsiz bir alıcı iseniz sorarsınız
siz naylon keycap kullanmaya devam edebilirsiniz yıllardır bu işi yapıyorum sanırım yaşınızda çok küçük pek malzeme bilginizde yoktmm siz gidin araştirmadan en dandik swichli klavyeyi alin gelin yanliş anlamayin kavga cikarmak istemiyorum ikimizde ban yiyiyecegizAlıntıyı görüntüle
sizde swichini bilmediginiz bir klavye kullanmaya devam edebilirsiniz sizde cok olgun oldugunuz için cok bir bilginiz yok herhaldesiz naylon keycap kullanmaya devam edebilirsiniz yıllardır bu işi yapıyorum sanırım yaşınızda çok küçük pek malzeme bilginizde yok