Neler Yeni

Yardım 5000 TL Bütçeye Bu monitörlerden hangisi

Virtuose

80+
27 inç ips düz ekran monitör arayışındayım dostlar. Hangisi alınır acaba?

mehrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Yağmur
Instagram
www.instagram.com/mehmetyagmur2
Twitter
mehrainn
Hocam itopya sıkıntı çıkartır mı acaba

Hocam msi hakkinda hiçbir bilgi bulamadım ama satıcısı hepsiburada olduğu için ona daha yakınım siz ne dersiniz
İtopyadan sistem topladığım zaman doğal olarak monitör ihtiyacım da doğdu. O esnada monitörlere bakarken asus tuf gaming 27" modelini beğendim ve alacaktım. İtopya çalışanı 1080p'de inç arttıkça görüntü kalitesinde 24" lik gibi güzel görüntü alamazsın diyerek bana 24 inçlik monitör tavsiyesinde bulundu. Canlı olarak da test etme imkanım vardı ve gerçekten de 24 inçlik monitör daha kaliteli görüntü sunuyordu. derken gigabyte g24f-2 24 inçlik monitör satın aldım. hem daha uygundu hem de asusa göre görüntü kalitesi daha iyiydi. tabi bu görüntü kalitesi sadece inçle olacak iş değil daha da teknik detayları var işin. Bilgi vermek istedim sadece tavsiye olarak da gerçekten aldığım monitörü tavsiye ederim. şuan efsane kasım ayağına 3400 liraya satılıyor itopyada. Güven konusunda da itopyanın sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum
GIGABYTE G24F-2

Virtuose

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyadan sistem topladığım zaman doğal olarak monitör ihtiyacım da doğdu. O esnada monitörlere bakarken asus tuf gaming 27" modelini beğendim ve alacaktım. İtopya çalışanı 1080p'de inç arttıkça görüntü kalitesinde 24" lik gibi güzel görüntü alamazsın diyerek bana 24 inçlik monitör tavsiyesinde bulundu. Canlı olarak da test etme imkanım vardı ve gerçekten de 24 inçlik monitör daha kaliteli görüntü sunuyordu. derken gigabyte g24f-2 24 inçlik monitör satın aldım. hem daha uygundu hem de asusa göre görüntü kalitesi daha iyiydi. tabi bu görüntü kalitesi sadece inçle olacak iş değil daha da teknik detayları var işin. Bilgi vermek istedim sadece tavsiye olarak da gerçekten aldığım monitörü tavsiye ederim. şuan efsane kasım ayağına 3400 liraya satılıyor itopyada. Güven konusunda da itopyanın sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum
GIGABYTE G24F-2
Teşekkürler hocam inceleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

GIGABYTE G24F-2
Hocam gigabyte g27f hakkında bir bilginiz var mi

Son düzenleme:

mehrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Yağmur
Instagram
www.instagram.com/mehmetyagmur2
Twitter
mehrainn
Teşekkürler hocam inceleyeceğim

Hocam gigabyte g27f hakkında bir bilginiz var mi
özellik konusunda epey sitesinden karşılaştırdığımda iki monitör arası birbirini tamamlayan özellik farkları var. tabii ki biri 24 biri 27 inç fakat onun dışında g27f'de hoparlör var fakat g24f-2'de yok. g24f-2 oc ile 180'kadar çıkabilen ekran tazeleme hızına sahip fakat g27f desteklediği hız 144hz gibi gibi farklıklar var. piksel yoğunluğu g27 82ppı g24 93ppı, g24f-2'nin hdr desteği mevcut. iki monitör arasındaki özellik farkları linkten kendi ihtiyacına göre inceleyebilirsin. Kullanıcı yorumu olarak da g24f-2 görüntüsüne gerçekten bayıldım. bundan önce philips'in 18 inçlik led monitörünü kullanıyordum. bundan sonra g24f-2'ye geçiş yaptığım için belki bana abartı gibi geliyordur ama gerçekten aldığıma çok memnunum. linkte "sadece farkları göster" seçeneği aktif bilgin olsun.

Virtuose

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özellik konusunda epey sitesinden karşılaştırdığımda iki monitör arası birbirini tamamlayan özellik farkları var. tabii ki biri 24 biri 27 inç fakat onun dışında g27f'de hoparlör var fakat g24f-2'de yok. g24f-2 oc ile 180'kadar çıkabilen ekran tazeleme hızına sahip fakat g27f desteklediği hız 144hz gibi gibi farklıklar var. piksel yoğunluğu g27 82ppı g24 93ppı, g24f-2'nin hdr desteği mevcut. iki monitör arasındaki özellik farkları linkten kendi ihtiyacına göre inceleyebilirsin. Kullanıcı yorumu olarak da g24f-2 görüntüsüne gerçekten bayıldım. bundan önce philips'in 18 inçlik led monitörünü kullanıyordum. bundan sonra g24f-2'ye geçiş yaptığım için belki bana abartı gibi geliyordur ama gerçekten aldığıma çok memnunum. linkte "sadece farkları göster" seçeneği aktif bilgin olsun.
Çok teşekkürler hocam

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
27 inç ips düz ekran monitör arayışındayım dostlar. Hangisi alınır acaba?

Msi Alıp geçerim NET.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Asusun 2k olan monitörlerine bak hocam 27inc lerde

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Ben LG'yi öneririm, kendim 24 inc olanını kullanıyorum alırken de çok araştırdım, kaliteli bir monitör baya

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Hocam fiyat çok yukarılara çıkıyor

Asus alıyordum hocam tam da neden öyle dediniz
Asus'un bü modelinde ekranda kırılma sorunu oluşuyor bi arkadaş ta buraya yazmıştı 2 gün önce o model biraz sorunlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,815
Üyeler
166,837
Son üye
bugrraa
Top Bottom